LEDIG STILLING VED SINTEF

Sommerforskere – Digital Process Innovation 2022

Søknadsfrist: 27.09.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

SINTEFs visjon er "Teknologi for et bedre samfunn". Sammen med våre oppdragsgivere utvikler vi kunnskap og løsninger som bidrar til økt, bærekraftig verdiskaping, eller som bidrar til bedre ressursutnyttelse og helt nye inntektsmuligheter.

Norske virksomheter, små og store, private og offentlige, digitaliseres. Ny teknologi og nye arbeidsformer gir store muligheter, men også store utfordringer som vi i SINTEF hjelper til å løse. Vi jobber sammen med noen av Norges mest spennende programvareintensive organisasjoner og hjelper dem med å lykkes med sin digitalisering. Hvordan kan digital transformasjon gjøres datadrevet? Hvordan kan team jobbe effektivt og digitalt? Hvordan gjøres innovasjon i og mellom digitaliserte organisasjoner?

Vi tilbyr spennende sommerjobber i Trondheim for dyktige informatikk-studenter (fortrinnsvis fra 3. og 4. årskurs) som en del av våre forskningsprosjekt. Du får jobbe sammen med dyktige forskere og ildsjeler hos våre kunder. Sammen utvikler vi ny kunnskap og løser viktige problem.

Arbeidsoppgavene vil bli definert i løpet av våren 2022, basert på din bakgrunn og vårt behov. Du vil bli integrert i pågående forskningsprosjekter, og vil få en fadder som følger deg opp litt ekstra. Vi har løpende søknadsfrist. Søknaden må inneholde CV og karakterutskrift.

SINTEF samarbeider med Næringsforeningen i Trondheim som tilbyr aktiviteter og oppfølging av studenter hos ulike arbeidsgivere.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS