Telemarksforsking har en ledig spennende stilling!

Forsker - Kulturforsking, Kommunal- og velferdsforsking og Regional utvikling

Søknadsfrist: Snarest

Telemarksforsking

Telemarksforsking er et frittstående forskningsinstitutt som har som mål å være blant de ledende i Norge innen våre satsingsområder. Vi er pt. 35 forskere, og har som målsetning å bli enda fler. Vi arbeider med dagsaktuelle samfunnsfaglige problemstillinger for offentlige og private oppdragsgivere, Forskningsrådet og EU, og legger vekt på å være troverdige, nyskapende, tverrfaglige – og å ha det gøy på jobben! Vi holder til i moderne lokaler i Universitetsbygda Bø, som er et dynamisk regionsenter i vakre Telemark bare 2 timer fra Oslo.

Vil du forske på kultur, idrett, kommune, velferd eller regional utvikling?

Bli kjent med STIFTELSEN TELEMARKSFORSKING

Vi vil vokse! og ønsker nå å rekruttere minst fire forskere med sikte på å styrke og videreutvikle instituttet som et forskningsmiljø som leverer "kunnskap som virker i samfunnet". Vi er opptatt av å koble din kompetanse med prosjekter og prosjektmuligheter med utspring i våre tre satsingsområder; Kulturforsking, Kommunal- og velferdsforsking og Regional utvikling .

Du har minst mastergrad (med gode karakterer) og gjerne erfaring fra forskning, analyse eller konsulentarbeid. Nyutdannede kan også søke, men vil da normalt starte i en forskningsassistentstilling.

PhD, erfaring med å publisere vitenskapelige artikler, relevante nettverk, søknadserfaring, forvaltningskunnskap og formidlingsevne er momenter som vil telle positivt i vår vurdering.

Hvis du har kvantitativ kompetanse og erfaring, f.eks innen samfunnsøkonomi, er vi særlig interessert.

Du vil inngå i et aktivt forskningsmiljø med tidvis høyt arbeidstempo og tett kontakt mot oppdragsgivere som forventer kvalitetsleveranser. Du må like å arbeide prosjektbasert og i tverrfaglige team. Du må være fleksibel og kunne håndtere flere prosjekter samtidig. Vi har et svært godt arbeidsmiljø og med høy trivsel, og ser etter medarbeidere som bidrar positivt til dette.

Gode norskkunnskaper er et krav, og du bør beherske engelsk muntlig og skriftlig. Telemarksforsking ønsker å speile mangfoldet i befolkningen, og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi har kontor i Bø, og tilstedeværelse må påregnes, men vi kan diskutere fleksible løsninger med de rette søkerne.

Fyll ut alle felt i søknadsportalen og legg ved cv og en søknadstekst der du sier litt om motivasjonen din for å søke arbeid hos oss. Vi vurderer søknadene løpende fram mot årsskiftet.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Powered by Labrador CMS