Kantar Public har en ledig spennende stilling!

Forskningsleder - evaluering

Søknadsfrist: 02.11.2021

Kantar Public

Kantar Public er eksperter i tjenesteutvikling, holdninger- og behovsanalyser, betingelser for endring av atferd, politikkutforming og evalueringer. I Norge er vi for tiden 7 konsulenter med ønske om å vokse. Kantar Public har over 500 ansatte på verdensbasis. Vårt Brüsselkontor betjener overnasjonale organisasjoner som EU-kommisjonen og EU-institusjonene, FN og Verdensbanken. Kantar Public er videre en del av Kantar og samlokalisert med Kantar Insights og Kantar Media i Norge. Kantar Public.


For mer informasjon om Kantar Norge AS, se her.

Kantar Public søker Forskningsleder evaluering.

Søknadsfrist. 02.11.2021

Om stillingen

Som en del av vår ambisiøse vekststrategi, leter Kantar Public nå etter en person som kan styrke oss i å nå vår forretningside som er å forstå mennesker for å utvikle et bedre samfunn sammen med våre kunder. I rollen som forskningsleder, vil du få ansvar for å videreutvikle og utvide vår evalueringssatsing for våre offentlige kunder, ideelle organisasjoner, medlemsorganisasjoner og arbeidslivs-/næringslivsorganisasjoner.

Dine kvalifikasjoner

Vi ser etter en person med bred erfaring og et godt utviklet nettverk innenfor evalueringsfeltet. Du har designet, gjennomført og rapportert en rekke forskjellige evalueringer og hatt ulike rådgivende jobber i løpet av ditt yrkesliv. Du er kommersielt anlagt, så vel som faglig dedikert. Du liker å jobbe i et dynamisk og fellesskapsorientert miljø. Du liker å ha direkte tilgang til alle mulige metoder for datainnhenting. Du vil synes det er spennende og spesielt utfordrende å videreutvikle vårt forretningsområde ved å bidra med din kunnskap og ditt nettverk. Du vil delta aktivt i vårt internasjonale nettverk og du vil samarbeide spesielt nært med våre kolleger i Norden.

Vi tilbyr

  • En spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver i et internasjonalt miljø.
  • Faglige og personlige utviklingsmuligheter
  • Gode lønn- og ansettelsesvilkår
  • Kantine
  • Nye lokaler med sentral beliggenhet i Oslo sentrum

Vi jobber for inkludering og mangfold.

I Kantar ser vi på inkludering og mangfold som en styrke. Vi tror medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver bidrar til enda bedre oppgaveløsning.

Kontaktinformasjon

Søknad vedlagt CV sendes på e-post til Roar Hind [email protected].

Powered by Labrador CMS