Fafo har en ledig spennende stilling!

Forskningsleder

Søknadsfrist: 23.01.2022

Fafo søker forskningsleder

Fafo søker en aktiv og engasjert forskningsleder til vår arbeidslivsforskning. Forskningsgruppa teller i dag 22 forskere som jobber med temaer som arbeidslivsreguleringer, organisering og tariffavtaler, lokalt partssamarbeid, lønns- og arbeidsvilkår, arbeidsinnvandring og teknologisk utvikling.

Forskningslederen vil få ansvaret for å videreutvikle fagområdet, samt lede og styrke avdelingens forskere, prosjekter og publiseringer.

Vi ser etter deg som har samfunnsvitenskapelig bakgrunn og bred forskningserfaring, samt erfaring med prosjektinnhenting, prosjektutvikling og faglig kvalitetssikring. Stillingen omfatter 50 prosent ledelse og 50 prosent egen forskningstid.

Du må ha utdanning på universitet- eller høgskolenivå, fortrinnsvis med doktorgrad innen samfunnsfag. Lang og relevant erfaring kan i særlige tilfeller kompensere for kravet om doktorgrad.

Du har et godt fagnettverk, sterke formidlingsevner og er motivert for å kombinere eget forskningsarbeid med personalledelse av dyktige og engasjerte forskere. Du må ha gode samarbeidsevner og lederferdigheter. Ledererfaring fra et oppdragsforskningsmiljø er en fordel.

Som forskningsleder får du muligheter og handlingsrom til å styrke et av Fafo satsningsområder; et fagområde som vies stor oppmerksomhet i samfunnsdebatten. Du må kunne gi retning og engasjere de ansatte. Dette krever et strategisk blikk og evne til å tenke nytt innen arbeidslivsforskningen.

Den som tilsettes må beherske norsk som arbeidsspråk.

Stillingen rapporterer til daglig leder og inngår i Fafos ledergruppe.

For opplysninger om stillingen, kontakt daglig leder Tone Fløtten på telefon 41695724.

Søknad med CV sendes anne.morch@fafo.no innen 23.01.2022.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt.

Det er viktig for Fafo at vår stab gjenspeiler befolkningen og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi er en inkluderende arbeidsplass og tilrettelegger arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Powered by Labrador CMS