Transportøkonomisk Institutt har en ledig spennende stilling!

Administrerende direktør

Søknadsfrist: Snarest

Transportøkonomisk institutt

Transportøkonomisk institutt (TØI) er et nasjonalt senter for samferdselsforskning. TØI har et tverrfaglig miljø med rundt 100 forskere. Oppdragsgiverne er Norges forskningsråd, norske myndigheter, EU-kommisjonen og næringslivet. TØI holder til i moderne lokaler i Forskningsparken på Blindern.

TØI har en ledende posisjon innen samferdselsforskning, et viktig samfunnsområde med stor oppmerksomhet fra politiske miljøer, næringslivet, media og befolkningen generelt. TØIs nye leder vil få spennende utfordringer knyttet til å videreutvikle instituttets rolle og posisjon nasjonalt oginternasjonalt, samt videreutvikle TØI som kunnskapsorganisasjon og premissgiver innen samferdselsområdet.

Vi ser etter deg med solid ledererfaring, relevant faglig bakgrunn innen TØIs tverrfaglige forskningsområder, samt kjennskap til instituttsektoren. Vi ønsker oss en strategisk leder med gode kommunikasjonsevner, høye ambisjoner på TØIs vegne, samt evne og vilje til å utvikle og motivere for å nå våre strategiske mål.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi v/ Magne Amundsen tlf. 916 56 101 eller til Vibeke Bjerknes, tlf. 986 45 381.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen

Kontakt: