Ledig stilling ved Norsk Romsenter (NRS)

Avdelingsdirektør - Økonomi og administrasjon

Søknadsfrist: 20.01.2020

Bli kjent med AMROP DELPHI AS

Norsk Romsenter

Norsk Romsenter (NRS) er et forvaltningsorgan under Nærings- og fiskeridepartementet, og er statens strategiske, samordnende og utøvende organ for å sikre effektiv utnyttelse av verdensrommet til beste for det norske samfunn. Vi er 40 ansatte og holder til på Skøyen i Oslo.

Vi søker en utviklingsorientert og dyktig leder med gode samarbeidsevner og høy faglig kompetanse innen de områdene avdelingen har ansvar for. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i ledergruppen i Norsk Romsenter. Avdelingsdirektøren vil være delegat til administrasjons- og finanskomitéen i European Space Agency (ESA).

Avdelingen har ansvar for økonomi- og virksomhetsstyring, HR, arkiv/dokumenthåndtering, IKT, internkontroll, anskaffelser, rapportering, kontrakter og avtaler. Avdelingen har 3 dyktige medarbeidere.

Du vil ha tett dialog med administrerende direktør, øvrige avdelingsdirektører og prosjektledere i organisasjonen. Stillingen gir gode muligheter for den som trives med et bredt arbeidsfelt, nasjonal og internasjonal kontaktflate og høyt tempo. Vi ser etter en engasjert leder som ønsker å bidra inn i arbeidsprosessforbedring og videreutviklingen av en kompetanseorganisasjon.

Aktuelle kandidater har relevant høyere utdanning på masternivå, bakgrunn fra ledelse av tilsvarende funksjoner samt kompetanse innen økonomi- og virksomhetsstyring i staten. Det vil være en fordel med erfaring fra internasjonale organisasjoner og slike organisasjoners budsjettering, regnskaper og personalbehandling. Vi ser etter en analytisk og helhetstenkende leder som forstår komplekse saksforhold, leser organisasjonen godt, ser viktigheten av profesjonelle stabsfunksjoner og ønsker å være en driver i kontinuerlig forbedringsarbeid. Evne til kommunikasjon og samhandling er avgjørende, herunder også representere Norsk Romsenter nasjonalt og internasjonalt. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, norsk og engelsk, forutsettes.

Stillingen krever sikkerhetsklarering opp til nivå HEMMELIG.

Kvinner oppfordres til å søke.

Ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med:

  • Administrerende direktør Christian Hauglie-Hanssen, Norsk Romsenter, tlf. 920 60 043 eller
  • Bente A. Paulsrud, Amrop Delphi AS, tlf 911 08 165

Søknad sendes [email protected] snarest og innen 20. januar 2020.

Etter søknadsfristens utløp vil det blir utarbeidet offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Søk på stillingen