Stiftelsen Pilar har en ledig spennende stilling!

Direktør

Søknadsfrist: 01.06.2022

Direktør i Pilar – kompetansetjenesten for psykisk helse og barnevern

Overordnet ansvar for at våre tre kompetansesentre lykkes, hver for seg og sammen

Vi søker en strategisk og samlende direktør som sammen med kompetente medarbeidere ønsker å videreutvikle Pilar til å bli et anerkjent og innovativt faglig felleskap for kompetansetjenesten for psykisk helse og barnevern i Norge.

Stiftelsen er i en spennende fase der organisasjonsutvikling, kompetansebygging og digitalisering står sentralt i tiden fremover. Pilar har en stor og variert portefølje av interessante prosjekter med stor samfunnsmessig betydning.

Vi ser etter en samfunnsengasjert toppleder som evner å skape tillit i alle ledd internt og eksternt, og som trives med å lede kunnskapsmedarbeidere i sterke fagmiljøer. Vi ønsker oss en direktør med en åpen og involverende lederstil, og som har evne til, og erfaring med å bygge og videreutvikle kompetanseorganisasjoner. Du har høyere utdanning og ledererfaring fra større organisasjoner, gjerne fra offentlig sektor eller ideelle organisasjoner.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Lena Haveland, tlf. 482 60 796, Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103 eller Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870. Send søknad og CV snarest og senest innen 1. juni. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Stiftelsen Pilar – Norges største kompetansetjeneste for psykisk helse og barnevern omfatter RBUP øst-sør (Regionsenter for barn og unges psykiske helse), RVTS Øst og RVTS Sør (Regionale ressurssentre om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging i Helseregion Sør-Øst).

Hovedfinansieringen gis gjennom årlige tilskuddsbrev fra Helsedirektoratet for å støtte og bedre tjenestene i regionen, samt myndighetenes arbeid på sentrale områder innen psykisk helse og barnevern. Vi bistår i kvalitetsforbedring i tjenestene gjennom tjenestestøtte, forskning, undervisning og kunnskapsformidling.

Pilar arbeider for å hente ut synergier både administrativt og faglig ved å være tre sentre samlet i en stiftelse. Det er et mål at Pilar skal være en viktig premissleverandør for tjenesteutviklingen innenfor våre fagfelt.

Stiftelsen har direktør og administrasjon som holder til i moderne lokaler i Nydalen sammen med to av sentrene. Det tredje senteret er lokalisert til Kristiansand. Styret er stiftelsens øverste organ og direktør rapporterer til styret. Stiftelsen Pilar engasjerer om lag 170 årsverk.

Søk på stillingen

Kontakt

Powered by Labrador CMS