Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) har en ledig spennende stilling!

Direktør for organisasjon og infrastruktur

Søknadsfrist: 10.08.2021

NTNU

NTNU - kunnskap for en bedre verden


Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

Vil du være med og lede fremtidens NTNU?

Om stillingen

NTNU søker direktør for organisasjon og infrastruktur, som er en nyopprettet stilling. Direktøren har ansvar for tekniske og administrative områder som er helt sentrale for at NTNU skal ha høy kvalitet i kjerneoppgavene. Våre gode resultater skyldes at våre dyktige medarbeidere og studenter lykkes. Direktøren skal bidra til å legge til rette for dette gjennom å lede an i arbeidet med at NTNU fortsetter å utvikle organisasjonen og infrastrukturen og er i front i bruk av ny teknologi.

Vi søker en strategisk leder som ser nye muligheter og som evner å gjennomføre utviklingsprosesser på lag med organisasjonen.

Direktør for organisasjon og infrastruktur er en del av rektoratet og rapporterer direkte til rektor, som er NTNUs øverste leder.

Arbeidsoppgaver

Direktøren har på vegne av rektor et overordnet ansvar for, for økonomi og virksomhetsstyring, fysisk og digital infrastruktur og organisasjonsområdet. Dette inkluderer HR/HMS, arbeidsmiljø og beredskap.

Direktøren har en ledende rolle i det administrative utviklingsarbeidet ved universitetet og for pågående store prosjekter knyttet til utvikling av campus og digitalisering.

En viktig oppgave for direktøren er å koordinere prosesser og videreutvikle samhandling i fellesadministrasjonen og med fakultetene som har egne administrasjoner.

Direktøren har en viktig rolle i rektors arbeid med å koordinere og forberede saker for styret og iverksette styrets beslutninger. Direktøren vil ha en egen stab og vil også ha personalansvar for ledere av avdelinger.

Arbeidssted er i Trondheim. Noe reisevirksomhet må påregnes, blant annet til Gjøvik og Ålesund. Direktøren vil innenfor sitt ansvarsområde representere NTNU i ulike nasjonale og internasjonale sammenhenger.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en direktør som har

  • betydelig ledererfaring og dokumenterte gode resultater fra store organisasjoner
  • erfaring fra å lede store utviklingsprosesser
  • høyere utdanning på masternivå eller tilsvarende realkompetanse
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk (evt. et skandinavisk språk) og engelsk

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel med god kjennskap til og forståelse for de rammebetingelser som gjelder for statlig virksomhet i Norge og for virksomheten som foregår ved et universitet.

Personlige egenskaper

Vi søker en tydelig, inspirerende og tillitsskapende leder med

  • gode strategiske evner
  • god gjennomføringsevne
  • god organisasjonsforståelse og en inkluderende lederstil preget av samarbeid, medvirkning og dialog som vil lede i tråd med NTNUs verdigrunnlag
  • gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å motivere og skape tillit og nettverk

Kunnskap om og resultater fra aktivt likestillings- og mangfoldarbeid tillegges vekt ved rekruttering av ledere ved NTNU.

Ved vurdering av den best kvalifiserte legges det vekt på kompetanse, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.

Vi tilbyr

Lønn og vilkår

Stillingen lønnes som direktør (kode 1062). Lønn etter avtale innenfor statens avtaleverk. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Generell informasjon

NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

I henhold til offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste. Kandidater som har bedt seg unntatt offentlighet vil bli kontaktet før offentliggjøring av søkerliste.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt:

  • Rektor Anne Borg, tlf. +47 41662984, epost: anne.borg@ntnu.no

Ta evt. kontakt med våre samarbeidspartnere i Jefferson Wells ved regionsjef Anne Dordi Alseth tlf. +47 924 48 268 / Anne.Dordi.Alseth@Jeffersonwells.no. Henvendelser til Jefferson Wells kan gjøres fortrolig, om ønskelig også overfor NTNU.

Synes du dette ser interessant ut og stillingen er i tråd med dine kvalifikasjoner, send søknad via denne siden med CV, vitnemål og attester.

Merk søknaden din med referansenummer: NTNU-nr. 44/21

Søknadsfrist: 10.08.2021

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS