Ledig stilling på Universitetet i Sørøst-Norge

Oppdragsleder for etter- og videreutdanningene (EVU)

Søknadsfrist: 25.10.2019

Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap har ledig stilling som Oppdragsleder for etter- og videreutdanningene (EVU)

Om stillingen

Universitetet i Sørøst-Norge

Vårt mål som universitet er å skape verdier både for den enkelte student og for næringslivet, offentlig sektor og samfunnslivet for øvrig. Dette gjør vi med våre aller beste virkemidler; utdanning og forskning.


Vi har tett dialog med offentlig sektor og næringslivet, både på nye og allerede etablerte arenaer, slik at vi forstår hvilke behov som oppstår og hvilke utfordringer vi må løse. Og det er derfor våre studier er moderne, oppdaterte og fremtidsrettede. Våre studenter har tett kontakt med arbeidslivet gjennom alle våre studier, og er godt rustet til å gå ut i yrkeslivet når utdanningen er over. USN utdanner arbeidstakerne Norge søker.


USN er Norges fjerde største universitet med over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte. Rektor er Petter Aasen. USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forsking og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet. USN er lokalisert i Horten, Drammen, Porsgrunn, Ringerike, Kongsberg, Bø og Rauland. Vi tilbyr bachelorutdanninger, masterutdanninger og doktorgradsprogrammer, samt etter- og videreutdanninger.


Høgskolen i Sørøst-Norge ble etablert 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høgskolen skulle bli et universitet.

Ved Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap er det en nyopprettet lederstilling, fast 100% stilling som oppdragsleder for fakultetets eksternfinansierte virksomhet. Nærmeste leder er fakultetets dekan og stillingen inngår i fakultetets ledergruppe. Hovedarbeidssted fastsettes etter avtale, og kan være enten campus Vestfold, Notodden, Porsgrunn eller Drammen. Reiseaktivitet og arbeid på tvers av våre campus må påregnes.

Arbeidet med eksternt finansiert virksomhet er et prioritert strategisk satsingsområde ved USN. Dette inngår i fakultetets og universitetets strategi - å være relavant for arbeidslivet og en leverandør av kompetanseløftet i regionen. Oppdragsleder skal samarbeide tett med fakultetets ledergruppe, og får ansvaret for EVU-virksomheten ved fakultet, og skal sammen med instituttene sørge for en god balanse mellom omfanget av oppdrag og hvilke ressurser som til enhver tid er tilgjengelige.

Aktuelle arbeidsoppgaver

  • Synliggjøre og profilere, både internt og eksternt, fakultetets eksternt finansierte aktiviteter
  • Lede fakultetets EVU-enhet, med tilhørende fag, økonomi- og personalansvar.
  • Sikre god gjennomføring av pågående prosjekter, samt legge til rette for kvalitetsutvikling av etter- og videretudanningstilbudene i fakultetet.
  • Være en pådriver for å utvikle og inngå avtaler med eksterne samarbeidspartnere, samt delta i og utvikle eksterne nettverk
  • På vegne av dekanen følge opp høringer og annen saksbehandling som omhandler EVU-området
  • Være oppdatert på lover og forskrifter og påse at disse følges
  • Ta hånd om andre oppgaver som naturlig faller inn under ansvarsområdet

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning fra universitet eller høgskole på minimum masternivå, gjerne også på førstekompetansenivå
  • Ledererfaring, herunder også erfaring med prosjektledelse og god økonomisk forståelse
  • Innsikt i og erfaring fra UH-sektoren, generelt solid virksomhets- og institusjonsforståelse
  • Erfaring fra strategi og endringsprosesser
  • Erfaring med saks- og utredningsarbeid
  • Gode språkkunnskaper, både norsk og engelsk muntlig og skriftlig

I tillegg vil det bli lagt vekt på

  • Solide samarbeids- og kommunikasjonsevner, evne til å jobbe i team
  • Analytisk og strategisk tilnærming
  • Selvstendighet, initiativ og gjennomføringsevne
  • Personlig egnethet

Vi tilbyr

  • spennende og utviklende fagmiljø med stimulerende arbeidsoppgaver
  • Gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling
  • inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer
  • god pensjonsordning og gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
  • ansattegoder og fordeler, bl.a. mulighet for trening i arbeidstiden

Lønn og vilkår

Stillingen vil bli innplassert i stilling som underdirektør (stillingskode 1059): NOK 704 900 – 860 300 per år, eller i stilling som seksjonssjef (stillingskode 1211): NOK 640 200 – 741 300 per år, avhengig av kompetanse og erfaring. Lønnsplassering etter tjenesteansiennitet. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. De som blir innkalt til intervju bes ta med kopi av attester og vitnemål. Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for teknisk-administrative stillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Universitetet i Sørøst-Norge har et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

USN bidrar i Inkluderingsdugnaden, og vi ønsker at våre medarbeidere i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor også kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Universitetet vil legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen:

  • Fakultetsdirektør Bent Kristiansen, tlf: 92051051.Dekan Arild Hovland, tlf: 90670231

For spørsmål om søknadsprosessen:

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Søkere til stillingen må registrere sin søknad og CV med vedlegg elektronisk via rekrutteringsportalen Jobbnorge ved å klikke på lenken til høyre ”Søk stillingen”.

Her kan du lese mer om ansettelsesprosessen for teknisk-administrative stillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS