Stilling:

DIGITAL FORRETNINGSRÅDGIVER / FUNKSJONELL ANALYTIKER

SØKNADSFRIST: 25.11.2018

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa som leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Høyere utdanning er i oppstarten av en gjennomgripende digital transformasjon. Som en progressiv utdanningsinstitusjon er Handelshøyskolen BI kjent for å sette et markant preg på utdanningstilbudet i Norge og er inne i en pedagogisk og digital transformasjon.

BI har over flere år gjennomført prosjekter for å utvikle mer effektive og kundevennlige arbeidsprosesser, samt digitalisere leveranse av studier og programmer. BI ønsker å være i front av utviklingen når viktige områder som salg, undervisning og eksaminering skal digitaliseres ytterligere. Vi skal levere innovative digitale brukeropplevelser som begeistrer og tilfører verdi.

Vi søker en digital forretningsrådgiver / funksjonell analytiker som kan ta en sentral forvaltningsrolle i Digital. Du bør være brennende engasjert i digitalisering. Du må ha god forretningsforståelse og ha et ønske om å arbeide med interessenter som har forskjellige synspunkter på mål og midler. Delingskultur og samarbeid er dine varemerker.

Ansvarsområder

Digital enhet er system- og tjenesteeier for BIs systemer. Stillingen er plassert i avdelingen Student Facing & EdTech som er ansvarlig for å forvalte og videreutvikle alle BIs digitale ansikt som møter og brukes av våre kunder, studenter og alumni.

Digital forretningsrådgiver / funksjonell analytiker jobber i skjæringspunktet mellom forretningsrådgivning, virksomhetsdrift og systemutvikling og skal ivareta gode og helhetlige løsninger. En viktig oppgave er å innhente, koordinere og prioritere brukerinnspill. Rollen jobber bredt i organisasjonen og samarbeider spesielt med Markeds-, Kommunikasjon og Shared Services-enhetene i tillegg til å innhente innsikt fra studenter og faglige.

Vi jobber også som rådgivere på idéstadiet ved behov for nye tjenester som skal understøtte forretningsbehov og deltar hele veien frem til implementert løsning.

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdannelse, fortrinnsvis på masternivå.
  • Teknisk forståelse og kjennskap til smidige/agile metoder
  • Minimum 5 års erfaring i sentrale roller som forretningsrådgiver, konsulent eller prosjektleder, gjerne fra konsulentselskap
  • Er analytisk og klarer å transformere forretningsbehov til gode løsninger
  • Har en strukturert arbeidsmetodikk, er resultatorientert og har høy arbeidskapasitet.
  • Har erfaring med digitalisering av arbeidsprosesser og implementering av nye arbeidsverktøy
  • Svært god til å samarbeide i team og på tvers av organisasjonen.
  • Evne til å utfordre, forankre og kommunisere med ulike interessenter.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Mulighet for deltagelse på BIs kurs og studier.
  • Spennende jobb i et aktivt og interessant fagmiljø med stor samfunnsmessig betydning
  • Lønn etter kvalifikasjoner og gode ordninger for pensjon, lån og forsikring
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement.

Stillingen rapporterer til leder for Student Facing & EdTech, Amund Bergan. Teamet er tverrfaglig og består av rådgivere, arkitekter og utviklere. Arbeidsstedet vil være BI i Oslo (Nydalen) og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse.

KONTAKTPERSONER:

  • Amund Bergan (Leder Student Facing & EdTech), mob: +47 46 41 03 31

HJEMMESIDE: www.bi.no

Send søknad

Powered by Labrador CMS