LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Integrasjonsutvikler

Søknadsfrist: 29.11.2021

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Er du BIs nye integrasjonsutvikler?

Lyst til å jobbe med en av Norges mest kjente merkevarer og daglig bli utfordret av 20.000 hoder med store digitale forventninger?

Handelshøyskolen BI bruker store ressurser på å skape fremragende digitale brukeropplevelser og har høye ambisjoner for digitalisering både i undervisning og av virksomhetsprosesser. Sammen med over 50 dyktige kollegaer jobber vi med å forme morgendagens tech-tilbud til studentene våre, i tett samarbeid med flere av Norges største konsulentfirmaer. Produktene vi lager, og verktøyene vi jobber med blir brukt av over 20.000 studenter i et marked der konkurransen er knallhard. Raskt tempo, stor påvirkningskraft og endringsvilje er nøkkelord på vår arbeidsplass. Vi vil ha fornøyde ansatte, og tilbyr derfor en fleksibel og familievennlig arbeidshverdag med mulighet for gratis videreutdanning.

Vi søker nå etter to integrasjonsutviklere som vil inngå i et integrasjonsteam som har ansvar for å løse BIs behov for integrasjoner.

Hva går jobben ut på?Du kommer til å inngå i et team med utviklere som utvikler, vedlikeholder og drifter BIs integrasjonsplattform. Plattformen er basert på Microsoft Azure og Azure DevOps. Vi etterstreber å ligge i forkant når det gjelder integrasjonsmønstre, holde oss up-to-date med utvikling på Azure og software-utvikling. Vi undersøker stadig nye muligheter og tester og tilpasser til vårt miljø. Teamet har som ambisjon å jobbe agilt både internt og i de prosjekter vi leverer til.

Teamet er organisert i enhet Digital, og støtter alle deler av utviklingsprosessen fra design til drift og forvaltning. Vi bidrar også med kompetanse i andre teknologitunge initiativ i Digital, f.eks. automatisering av test-data. Hos oss kommer du til å utvikle deg innen skyteknologi/Azure og det er god mulighet for å sertifisere seg i både Azure og andre områder, som scrum og prosjektledelse.

Dine arbeidsoppgaver

  • Utarbeide løsningsdesign av integrasjoner
  • Utvikle integrasjoner i Azure skyplattform
  • Bidra til å videreutvikle plattformen og de omkringliggende tjenester (ci/cd + release)

Hva må til for å lykkes?

Vi tror du har noen få års erfaring innen utvikling, gjerne innenfor skytjenester eller Microsoft-stacken, og nå ser etter en stabil tilværelse med stor mulighet for personlig utvikling.

Du er

  • Nysgjerrig
  • Selvgående
  • Elsker teknologi
  • Problemløser
  • Strukturert

Vi ser etter en kandidat med Informatikk/dataingeniør med programmering i fagkretsen, fortrinnsvis på Masternivå. Manglende formell utdannelse kan i noen grad kompenseres av relevant erfaring.

  • Aktuell kandidater må ha erfaring fra å kode i C#/Java eller Python
  • Kandidaten har erfaring med databaser og bruk av SQL
  • Videre forutsetter vi forståelse for datakommunikasjon, API’er og forskjellige integrasjonsmønstre
  • Det er en fordel om du har erfaring fra infrastruktur/skyteknologi og moderne utviklingsmetoder. Videre at du er vant med med DevOps/repositories/Git
  • Har du erfaring fra Azure ser vi det som en bonus

Hva kan vi ellers by på?

  • Spennende jobb i et aktivt og interessant digitalt fagmiljø karakterisert av erfaring, kompetanse og fokus på kontinuerlig forbedring
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Mulighet for gratis deltagelse på BIs kurs og studier. I tillegg støtter vi deg hvis du ønsker sertifiseringer eller relevante kurs
  • En spennende, relevant og samfunnsmessig betydningsfull bransje som er i stadig utvikling
  • Lønn etter kvalifikasjoner og gode ordninger for pensjon, lån og forsikring
  • Fleksibel arbeidstid. Fri i romjula og påskeuka i tillegg til 5 ukers ferie
  • En arbeidsplass som tar vare på medarbeiderne
  • På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement

Kvinner oppfordres til å søke.

Stillingen rapporterer til leder for Master Systems & Analytics, Marianne Schei. Arbeidsstedet vil være BI i Oslo (Nydalen) og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse. Ta gjerne kontakt med Teamlead Integrasjoner Per Grönberg, mobil 920 79 327 om du ønsker mer informasjon om stillingen.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS