LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Teknisk eksamensvakt (BI campus Bergen)

Søknadsfrist: 01.10.2023

Handelshøyskolen BI

Campus Bergen er BIs største campus utenfor Oslo, sentralt lokalisert på Marineholmen. Det er ca. 3000 fulltidsstudenter ved campus Bergen, fordelt på 9 ulike bachelorprogrammer og 1 Master of Science program med 2 ulike majorer. Fagstaben ved campus Bergen består av 21 fulltidsstillinger og 2’er fordelt på BI sine ulike institutter.

Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler med over 20.000 studenter. Som Norges fremste tilbyder av økonomisk-administrativ utdanning, bygger BI på en unik tradisjon med å kombinere faglig tyngde og næringslivsrelevans. Studiene spenner fra bachelor- til master- og doktorgradsutdanninger. BI er også kjent for sine skreddersydde løsninger for etter- og videreutdanningsmarkedet. BI innehar flere av Europas ledende vitenskapelige miljøer innen fagområdene finans, økonomi, strategi, markedsføring og ledelse.

Som ansatt ved BI vil du møte spennende utfordringer i et engasjerende og internasjonalt miljø med over 800 kolleger som daglig bidrar til utvikling av kunnskapssamfunnet. BI omsetter årlig for ca. NOK 1,5 mrd, og er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål er undervisning og forskning. Alt overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Deltidsjobb som teknisk eksamensvakt på BI campus Bergen

Handelshøyskolen BI har gått over til å bruke eksamenssystemet WISEflow og studenter skal bruke sin egen bærbare datamaskin på skoleeksamener. Eksamensadministrasjonen ved Handelshøyskolen BI Campus Bergen søker derfor eksamensvakter med teknisk forståelse for gjennomføring av digitale skoleeksamener i vår.

Eksamensperioden er fra midten av november til slutten av desember, og det er ønskelig at aktuelle kandidater kan jobbe flere dager i perioden. Om ønskelig vil det også være mulighet for å kunne jobbe under eksamensperioden vår 2025. Arbeidstiden varierer noe i henhold til når eksamener starter og slutter. På de aller fleste eksamener vil du jobbe med en eller flere andre tekniske vakter. Oppdraget er timesbasert. Opplæring vil bli gitt!

Arbeidsoppgaver:

 • Hjelpe studenter med å logge på nettverk og eksamenssystem før eksamen starter
 • Bistå studenter med tekniske spørsmål underveis i eksamen
 • Kunne håndtere og veilede studenter ved små uforutsette PC-problemer
 • Bistå de ordinære vaktene ved eksamensslutt
 • Dele erfaringer med eksamensvakter og eksamensadministrasjonen

Kompetanse:

 • Du må være datakyndig og forstå enkel problemløsning. Det er ikke nødvendig med teknisk utdannelse
 • Du må kunne dele erfaringer
 • Kunne kommunisere med studenter på norsk og engelsk
 • Vi trenger folk som kjenner til PC og/eller Mac

Personlige egenskaper:

 • Du må være nysgjerrig, hjelpsom og løsningsorientert
 • Du må kunne beholde roen og veilede studenter som opplever stressende situasjoner
 • Godt humør

Er du interessert? Send CV og en kort søknadstekst til leif.m.hagemoen@bi.no. Presiser gjerne i søknaden hvor mye du kan jobbe i perioden 25.11 – 21.12. Har du spørsmål til stillingen? Send gjerne en e-post til Leif Marius Hagemoen på leif.m.hagemoen@bi.no.

Søk her

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS