Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Webmedarbeider / grafisk designer

Søknadsfrist: 16.09.2019

Avdelingen for læringsteknologi og produksjonsstøtte arbeider fortløpende med prosjekter på tvers av mange fagområder. En stor del av arbeidet er knyttet til ulike produksjoner som benyttes i undervisning og forskningsformidling, der vi også støtter organisasjonen på ulike former for mediedesign. Avdelingen er organisatorisk plassert i Bibliotek og læringsressurssenter. Stillingen skal dekke oppgaver i linjen, men arbeidsoppgavene vil være varierte.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Stillingen skal sikre kapasitet i Bibliotek og læringsressurser og vil inngå i det tverrfaglige teamet som arbeider med teknisk support, grafisk utforming og visuelle produksjoner.

Arbeidsoppgaver:

  • Redaksjonelt arbeid med tekster, foto, illustrasjoner og video
  • Utvikling av grafiske konsepter. Utforming og bruk av grafisk design som budskap og kommunikasjonsform. Utarbeide informasjonsmateriell for nettsider og trykksaker
  • Utforme og tilpasse innhold til digitale produksjoner. Helhetlig kommunikasjon gjennom visuell profilering, tekster, digital historiefortelling, illustrasjoner, animasjoner osv.
  • Bidra i daglige administrative oppgaver
  • Støtte og veiledning på grafisk programvare

Kvalifikasjoner:

Utdanning minimum på bachelornivå innen mediedesign, grafisk design e.l. Svært relevant erfaring kan veie opp for manglende formell utdanning. Du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig.

Høy kompetanse i bruk av grafisk programvare, som Adobe Illustrator og Indesign. Skriver gode tekster for digitale flater. Er sterk på grafisk design og har gode digitale ferdigheter. Du er vant til å utforme nettsider og kan arbeide i ulike publiseringsløsninger, heriblant EPiServer CMS, samt har god kjennskap til universell utforming. Erfaring med video/foto og bruk av Adobe Premiere Pro og After Effects, og spesielt motion graphics er en fordel. Søker må kunne vise til arbeidsprøver

Vi ønsker å rekruttere en selvstendig person som er opptatt av visuell kommunikasjon. Vi søker deg som har stor interesse for kreative prosesser fra idé og konseptutvikling.

Vi kan tilby:

  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Engasjerte arbeidskolleger med høye ambisjoner
  • Gode utviklingsmuligheter i et spennende fagmiljø
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Lønn etter kvalifikasjoner og gode ordninger for pensjon, lån og forsikring

Nærmeste overordnet vil være Leder Lars Holand, avdeling for læringsteknologi og produksjonsstøtte.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no