LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

.NET-utvikler

Søknadsfrist: 21.05.2024

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Handelshøyskolen BI søker .NET-utvikler!

Vil du forme den digitale fremtiden til tusener av studenter? Liker du gode digitale løsninger og har lyst til å forbedre hverdagen til eksisterende og fremtidige studenter? Liker du å jobbe i tverrfaglige team hvor veien fra design til utførelse er kort og hvor du kan ha en enorm påvirkning? Da bør du søke hos oss.

Ved Handelshøyskolen BI søker vi nå en dyktig .NET-utvikler som kan spille en nøkkelrolle i videreutviklingen og forvaltningen av våre nye systemintegrasjoner. I denne rollen vil du fokusere på å sikre optimal dataflyt mellom kjernesystemene, etablere nye tjenester, og utvikle APIer for å støtte studieadministrative prosesser.

BI har et omfattende teknologimiljø med ca. 70 medarbeidere i Digital enhet og vi søker nå etter en erfaren utvikler som kan bidra til vår utvikling.

Ditt arbeid vil ha direkte innvirkning på kvaliteten og effektiviteten av studentenes administrative opplevelser. Ditt bidrag vil sørge for at BI forblir i forkant av teknologisk innovasjon innen utdanningssektoren, og at våre systemer er robuste, brukervennlige og fremtidsrettede.

Vi søker nå etter en .NET-utvikler.

Hva går jobben ut på?

 Vi har nylig implementert en rekke nye egenutviklede systemer som er integrert med våre kjernesystemer. Disse er i hovedsak basert på .NET 8, React, Cosmos DB og SQL Server i Azure. Vi søker nå en erfaren .NET-utvikler med spesialisert kunnskap i Azure-skyplattform for å videreutvikle og forvalte disse systemene. I denne rollen vil du jobbe med å sikre effektiv dataflyt mellom systemene, opprette nye tjenester, og utvikle robuste APIer. Du vil jobbe tett i team, både på prosjektbasis og i den daglige driften, hvor din tekniske forståelse og erfaring vil være med på å drive innovasjon og forbedre våre digitale tjenester.

Noen viktige arbeids- og ansvarsområder:

 • Design, utvikling og vedlikehold av .NET-baserte applikasjoner og systemer.
 • Samarbeid med teamet for å implementere nye funksjoner og forbedringer.
 • Feilsøking, debugging og optimalisering av eksisterende kode.
 • Delta i hele utviklingsprosessen fra konseptualisering til implementering og testing.
 • Utføre grundige tester for å sikre kvaliteten på programvaren.

Hvem tror vi du er?

Vi tror du bringer med deg erfaring med .NET-teknologi og –rammeverk, og at du har utviklet flere applikasjoner med ASP.NET Core Web API. Bakgrunnen din omfatter gjerne også Entity Framework Core og avansert bruk av SQL.

I tillegg har du brukbar oversikt over teknologier og tjenester i Azure. Du har brukt Azure DevOps, og vet hvordan du konfigurerer en pipeline for bygg og deploy. Du er opptatt av kodekvalitet, og har skrevet mange tester i C# Unit Testing Framework. Dersom du også har arbeidet med Cosmos DB, og har god forståelse for mikrotjeneste-arkitektur og API-design, så er du antagelig klar for å håndtere komplekse systemintegrasjoner, og vil være en god kandidat til stillingen hos oss!

Personlige egenskaper:

 • Evne til å jobbe selvstendig og i team.
 • Analytisk og problemløsende tenkemåte.
 • Evne til å arbeide effektivt under press og stramme tidsfrister.
 • Interesse for ny teknologi og et ønske om å lære nytt og utvikle seg.

Hvorfor BI?

 • Stor påvirkning på egen arbeidshverdag og hva vi jobber med. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling, samt mulighet for gratis deltagelse på BIs kurs og studier. I tillegg støtter vi deg hvis du ønsker sertifiseringer eller relevante kurs.
 • En arbeidsgiver som vektlegger god balanse mellom jobb og fritid.
 • Trygg og sikker arbeidsplass, lønn etter kvalifikasjoner og gode ordninger for pensjon, lån og forsikring.
 • Fri i romjula og påskeuka i tillegg til 5 ukers ferie.

Søk her

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS