LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Direktør for Læringssenteret

Søknadsfrist: 28.08.2024

Stiftelsen Handelshøyskolen BI er en av Europas største og høyest rangerte handelshøyskoler med over 20.000 studenter, mer enn 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. Som Norges fremste tilbyder av økonomisk-administrativ utdanning bygger BI på en unik tradisjon med å kombinere faglig tyngde og næringslivsrelevans. Studiene spenner fra bachelor til master og doktorgradsutdanninger. BI er også kjent for sine skreddersydde løsninger for etter- og videreutdanningsmarkedet. BI innehar noen av Europas ledende vitenskapelige miljøer innen fagområdene ledelse, strategi, finans, økonomi og markedsføring. Som ansatt ved BI vil du møte spennende utfordringer i et engasjerende og internasjonalt miljø med over 900 kolleger som daglig bidrar til utvikling av kunnskapssamfunnet. BI omsetter årlig for ca. NOK 1,8 mrd, og er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål er undervisning og forskning. Alt overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Strategisk og utviklingsorientert leder med gode samarbeidsegenskaper

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Læringssenteret er BIs kompetansesenter for læring og bruk av teknologi i undervisningen. Senteret skal bidra til pedagogisk kvalitet og videreutvikling av undervisning og læring som legger til rette for gode læringsopplevelser for studentene. Læringssenteret har en sentral rolle i BI`s strategiske arbeid med digitalisering og utvikling av nye digitale læringsformer.

Vi søker nå etter en strategisk og utviklingsorientert leder som evner å løfte og synliggjøre Læringssenteret som en viktig støttespiller og bidragsyter i arbeidet med å utvikle bedre og mer effektive læringsmetoder. Tett samspill og samarbeid med de faglige er avgjørende for å lykkes. Stillingen rapporterer pt. til prorektor for forskning, læring og samfunnspåvirkning.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Sette strategisk retning for studentlæringsområdet
  • Lede og utvikle avdelingen
  • Prioritere og følge opp prosjekter
  • Samhandle tett med BI internt
  •  Sikre at strategisk retning og utviklingsprojekter er forankret og gjennomføres i samarbeid med de faglige. Fremsnakke og synliggjøre Læringssenteret som en viktig støttespiller og bidragsyter 
  • Samarbeide med eksterne aktører innenfor læringsområdet
  • Følge trender og utvikle kompetanse
  • Synliggjøre BI og bygge posisjon i sektoren
  • Jobbe tett med prorektor og bidra inn i utvikling av BIs og divisjonens strategiske prioriteringer og handlingsplaner som realiserer BIs strategiske prioriteringer.

Den riktige kandidaten for stillingen har høyere utdanning på minimum masternivå med solid erfaring innen pedagogikk fra enten utdanning, eller praksis - gjerne med innsikt og interesse innen teknologi.

For å lykkes er det viktig at du har erfaring med å lede medarbeidere med høy kompetanse, er vant til å drive strategiske utviklingsprosesser og har erfaring med prosjektstyring. Du bør ha god digital innsikt. Kjennskap til universitet- og høyskolesektoren vil være en fordel.

Vi ser etter en strategisk og samarbeidsorientert leder som setter retning og skaper motivasjon. Du bygger lag, gir ansvar og følger opp, men detaljstyrer ikke. Du er utadvendt og god med relasjoner, fremstår trygg, inngir tillit og skaper høy troverdighet både internt og eksternt. Du er nysgjerrig og nytenkende – tar gjerne ansvar og initiativ. Det er viktig at du trives med å bygge nettverk og har gode formidlingsevner.

Som direktør for Læringssenteret får du en sentral rolle i arbeidet med å utvikle læringsområdet hos en av Europas største og beste handelshøyskoler. Området er strategisk viktig, og ambisjonene er høye. Du får ansvaret for hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer og vil jobbe tett med prorektor og sentrale nøkkelpersoner.

Betingelsene er konkurransedyktige.

Om dette er interessant for deg, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Jefferson Wells Executive: Øystein Dahl (905 68 285) eller Maria Loftheim (482 57 231). 

Registrer søknad og CV senest innen 28. august på www.jeffersonwells.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 SØK HER!

KONTAKTPERSONER:

  • Maria Loftheim, mob: +47 48257231
  • Øystein Dahl, mob: +47 90568285

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS