LEDIG STILLING VED UNIS

IT-ingeniør (avdelingsingeniør) - brukerstøtte og drift IT / AV

Søknadsfrist: 24.05.2021

UNIS

UNIS er verdens nordligste utdanningsinstitusjon, lokalisert i Longyearbyen på Svalbard. UNIS har teknisk og vitenskapelig utstyr, laboratorier og infrastruktur egnet for undervisning og forskning innen arktisk naturvitenskap og teknologi for sjø, land og atmosfære. Fagavdelingene omfatter arktisk biologi, -geofysikk, -geologi, og -teknologi.


All utdanning gis på engelsk, og omlag halvparten av ansatte og studenter er fra utlandet. UNIS er et statlig aksjeselskap. UNIS skal gjennom sin virksomhet bidra til samfunnsutviklingen i Longyearbyen og på Svalbard i tråd med de overordnede målene for norsk svalbardpolitikk. Administrasjonsspråket er norsk.



Longyearbyen ligger på Svalbard, midt i en variert og vakker arktisk natur med gode muligheter for friluftsliv. Longyearbyen er et moderne tettsted med ca. 2200 innbyggere og har et godt tjenestetilbud med bl.a. full barnehagedekning, svømme-/idrettshall og et variert forenings-, idretts- og kulturliv.

Om stillingen

Universitetssenteret på Svalbard AS (UNIS) har ledig 100% fast stilling som IT-ingeniør.Stillingen inngår i en IT-gruppe på tre personer med totalansvar for IT, teletjenester og elektroniske undervisningsmidler ved institusjonen.

I tillegg til tjenester til UNIS, leveres det også til en viss grad tjenester til andre aktører i Forskningsparken på Svalbard.

IT- gruppa er også ansvarlig for drift av print/kopi/skanner-løsning, samt drift av audio/video (AV) utstyr.

Stillingens arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Førstelinje brukerstøtte for ansatte og studenter
  • Oppsett og drift av klienter ved bruk av Microsoft Intune / SCCM
  • Installasjon og oppfølgning av vitenskapelig programvare og lisenser
  • Drift og brukerstøtte av Cisco videokonferanseutstyr i møte- og undervisningsrom
  • Oppsett og drift av skrivere og utskriftssystem

Kvalifikasjoner

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høgskoleutdanning og/eller relevant arbeidserfaring
  • Meget god kompetanse i Windows 10 klienter
  • Spisskompetanse innenfor ett eller flere av områder som SCCM, ADDS og Intune
  • Kjennskap til skybaserte tjenester basert på Azure
  • Gode muntlige og skriftlige norsk- og engelskkunnskaper

Personlige egenskaper:

  • Fleksibel og serviceinnstilt
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Utadvendt med gode samarbeidsevner
  • Nysgjerrig og interessert i ny informasjonsteknologi
  • Godt humør og god arbeidskapasitet

Personlig egnethet tillegges vekt. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Teknisk infrastruktur

Vi bruker i stor grad teknologi fra Microsoft og Cisco. Nettverket er basert på Cisco. Lokale servere er virtualisert og består av Windows Server med Cisco HyperFlex og Microsoft Hyper-V som plattform. Vi har ca. 170 Windows 10 klienter med Office 365. Det er trådløst nettverk i hele Forskningsparken for både data og IP telefoni (Cisco aksesspunkter).

Sentrale programvareløsninger hos oss:

Microsoft 365, Windows Server, Public 360, Agresso, MS SQL, Cisco DNA Center, Cisco ISE, Cisco Webex, Uniflow, TimeEdit og Veeam.

Vi tilbyr

UNIS tilbyr en utfordrende og variert stilling i et spennende, trivelig og internasjonalt miljø. Arbeidsoppgavene er allsidige og spenner over et bredt kompetanseområde, noe som krever evne til raskt å kunne tilegne seg ny kunnskap og ha gode basisferdigheter.

Som ansatt er man medlem i Statens Pensjonskasse. Vi tilbyr også gode forsikringsordninger, betalt reise- og flyttekostnader ved oppstart i stillingen, tilskudd til feriereise og tjenestebolig.

Tilsetting som avdelingsingeniør i stillingskode 1085 avdelingsingeniør ev. 1087 overingeniør i statens regulativ, avlønning etter ansiennitet og kvalifikasjoner. I tillegg til lønnen ytes et Svalbardtillegg tilsvarende kr. 34 560,- pr. år. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens Pensjonskasse. Inntektsskatten på Svalbard er for tiden på 8 %. I tillegg trekkes folketrygdavgift på 8,2 %.

Spørsmål om stillingen

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • IT-leder Kjell Ivar Haugnes, e-post: kjellh@unis.no, telefon: +47 414 09 257

Det er mulig å be om å få navnet / søknaden unntatt offentligheten i hht offentlighetsloven § 25. Ønsket må i tilfelle begrunnes. Vi gjør oppmerksom på at skulle ønsket ikke bli tatt til følge, vil søkeren bli kontaktet å få mulighet til å trekke søknaden.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS