LEDIG STILLING VED UNIVERSITETET I AGDER

Førstekonsulent - Fakultet for humaniora og pedagogikk

Søknadsfrist: 25.11.2021

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har over 1500 ansatte og nesten 14 000 studenter. Det gjør oss til en av Sørlandets største arbeidsplasser. Våre ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra ulike fagområder. Samskaping av kunnskap er vår felles visjon. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor mange arbeidsfelt. Vi holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad.


Vi er et åpent og inkluderende universitet preget av samarbeidskultur. UiA har som mål å videreutvikle utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå.

Om stillingen

Har du erfaring med å planlegge og legge til rette for små og store arrangementer i offentlig eller privat sektor? Klarer du å håndtere mange prosesser på samme tid og liker du å gi god service til brukerne? Da kan denne stillingen med ansvar for arrangementsstøtte være noe for deg.

Ved Universitetet i Agder, Fakultet for humaniora og pedagogikk, er det ledig en fast 100 % stilling som førstekonsulent med tiltredelse 01.04.22 eller etter avtale. Arbeidssted er Campus Kristiansand.

Fakultetet har ca 250 ansatte og er organisert i fire institutter, én fakultetsadministrasjon og tre sentre. Fakultetsadministrasjonen har 25 ansatte, ledes av fakultetsdirektøren og er organisert i team. Den utlyste stillingen vil rapportere direkte til fakultetsdirektøren.

Mer om fakultetet, se her.

Arbeidsoppgaver

Ansvarsområdet er administrativt og praktisk arbeid og lederstøtte for ulike typer arrangementer og møter.

Mer konkret omfatter dette følgende arbeidsoppgaver:

 • Planlegging og gjennomføring av studiestart
 • Personalsamlinger
 • Seminarer og samlinger knyttet til ph.d.-programmet
 • Arrangementer knyttet til forsknings- og formidlingsaktiviteten

Stillingen vil kunne bli tillagt andre oppgaver av fakultetsdirektøren.

Nødvendige kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning på bachelornivå, samt relevant arbeidserfaring. Relevant arbeidserfaring kan i spesielle tilfeller kompensere for deler av kravet om høyere utdanning på bachelornivå.
 • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Erfaring fra konferanseplanlegging og -gjennomføring
 • Erfaring fra administrativt prosjektarbeid
 • Erfaring fra universitets- og høgskolesektoren

Personlige egenskaper

 • Serviceinnstilling
 • Gode samarbeidsevner
 • Evne til å arbeide selvstendig, effektivt og strukturert

Personlige egenskaper og egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

 • varierte arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
 • en stilling med utviklingsmuligheter i et mangfoldig miljø
 • moderne lokaliteter og et allsidig velferdstilbud
 • fleksibel arbeidstid
 • medlemskap i Statens pensjonskasse

Mer om UiA som arbeidsplass.

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ lønnsplan 90.103, kode 1408 førstekonsulent, fra kr 475.800,- til kr 524.90,- brutto pr. år. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen går det lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Generell informasjon

UiA er et åpent og inkluderende universitet. Vi har tro på at mangfold beriker arbeidsplassen og gjør oss bedre. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn, nedsatt funksjonsevne eller “hull i CV-en".

Den som ansettes har rettigheter og plikter etter de retningslinjer som gjelder for tekniske og administrative stillinger ved Universitetet i Agder, og må regne med endringer i organisering og oppgaver. Ansettelse foretas av Ansettelsesrådet for tekniske-/administrative stillinger ved Universitetet i Agder.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Det vil også bli innhentet referanser etter nærmere avtale med søkeren. Mer om ansettelsesprosessen.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2.ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søknad

Søknaden og nødvendige opplysninger om utdanning og erfaring (inkl. vitnemål og attester) sendes elektronisk, benytt linken "Søk stillingen".

Søknadsfrist: 25.11.21

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen:

For spørsmål om søknadsprosessen:

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS