Ledig stilling ved Universitetet i Agder

Personalkonsulent / -rådgiver - Fakultet for teknologi og realfag

Søknadsfrist: 02.03.2020

Om stillingen

Ved Universitetet i Agder er det ledig en fast 100 % stilling som personalkonsulent/rådgiver, tilknyttet Fakultet for teknologi og realfag. Hovedarbeidssted er for tiden Campus Grimstad, men det må også påregnes arbeid ved Campus Kristiansand. Tiltredelse etter avtale med fakultetet.

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har over 1400 ansatte og 13 000 studenter. Det gjør oss til en av Sørlandets største arbeidsplasser. Våre ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra ulike fagområder. Samskaping av kunnskap er vår felles visjon. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor mange arbeidsfelt. Vi holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad.


Vi er et åpent og inkluderende universitet preget av samarbeidskultur. UiA har som mål å videreutvikle utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå.

Fakultet for teknologi og realfag har ca. 350 ansatte, og er lokalisert i Grimstad og Kristiansand. Fakultetet er organisert i fire institutter. Stillingen er plassert i fakultetsadministrasjonen. Det er flere medarbeidere ved fakultetet som arbeider innen personaladministrasjon og vår nye medarbeider skal inngå i et nært samarbeid med disse. Stillingen rapporterer til fakultetsdirektøren.

Arbeidsoppgaver

HR-faglig oppfølging, lederstøtte og saksbehandling, innen blant annet følgende områder:

 • rekruttering
 • personaladministrasjon
 • permisjoner, fravær og andre personalrelaterte områder
 • forberedelse av lønnsoppgjør, lønnskrav mv.
 • oppfølging av personalsaker og lignende
 • mottak av nyansatte

Andre oppgaver innen personalområdet kan bli tillagt stillingen.

Nødvendige kvalifikasjoner

 • relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå for ansettelse som førstekonsulent. Dokumenterbar relevant realkompetanse kan kompensere for deler av utdanningskravet
 • relevant høyere utdanning på minimum masternivå for ansettelse som rådgiver. Dokumenterbar relevant realkompetanse kan kompensere for deler av utdanningskravet
 • bred erfaring fra operativt personalarbeid, med særlig vekt på rekruttering
 • gode evner til å uttrykke seg muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

Ønskede kvalifikasjoner

 • erfaring fra større virksomheter og/eller kunnskapsbedrifter
 • kunnskap om offentlig virksomhet/regelverk

Personlige egenskaper

Vi ser etter en person som liker operativt HR-arbeid, og som er relasjonsskapende, utadvendt og løsningsorientert. Du må kunne jobbe både selvstendig og i team, ha stor arbeidskapasitet og evne å prioritere. I tillegg må du ha høy integritet og høye krav til kvalitet i saksbehandlingen.

Personlige egenskaper og egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

 • varierte arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
 • en stilling med utviklingsmuligheter i et mangfoldig miljø
 • moderne lokaliteter og et allsidig velferdstilbud
 • fleksibel arbeidstid
 • medlemskap i Statens pensjonskasse

Mer om UiA som arbeidsplass.

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ lønnsplan 90.103, kode 1408 førstekonsulent, 464 000-523 200 brutto pr. år, eller lønnsplan 90.500 kode 1434 rådgiver, 488 000-583 900 brutto pr. år. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen går det lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Generell informasjon

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Universitetet i Agder er en IA-virksomhet.

Den som ansettes har rettigheter og plikter etter de retningslinjer som gjelder for tekniske og administrative stillinger ved Universitetet i Agder, og må påregne endringer i organisering og oppgaver. Ansettelse foretas av Ansettelsesrådet for tekniske-/administrative stillinger ved Universitetet i Agder.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Det vil også bli innhentet referanser etter nærmere avtale med søkeren. Mer om ansettelsesprosessen.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2.ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søknad

Søknaden og nødvendige opplysninger om utdanning og erfaring (inkl. vitnemål og attester) sendes elektronisk, benytt linken "Søk stillingen".

Søknadsfrist: 02.03.20.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen:

 • Assisterende fakultetsdirektør Heidi Kristensen, tlf. +47 38 14 13 79, e-post [email protected]

For spørsmål om søknadsprosessen:

Søk stillingen