LEDIG STILLING VED SINTEF

Sommerjobb – Laserskanning og robotsyn for 3D printing i metall

Søknadsfrist: 28.02.2022

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn

Har du lyst til å jobbe med automatisk inspeksjon av additiv tilvirkning i metall?

Arbeidet i denne sommerjobben vil være en del av SFI Manufacturing, som er et senter for forskningsbasert innovasjon som ønsker å vise at bærekraftig avansert vareproduksjon er mulig i et høykostnadsland når de riktige menneskene, metodene og materialene er involvert. Arbeidet vil være hos SINTEF Manufacturings avdeling for produksjonsteknologi som jobber med robotikk, automatisering, og additiv tilvirkning (3D printing). Vi er en avdeling som har jobbet tett med industri, med sterk kunnskap innen prototyping, additiv tilvirkning, og vareproduksjon. Vi holder til i Trondheim og i Raufoss, og sommerjobben vil bli gjennomført i Trondheim.

Arbeidet vil bestå av å jobbe med automatisk inspeksjon av additiv tilvirkning i metall. Tanken er å bruke en laserskanner til å se kvaliteten på lag som har blitt bygd og sammenligne dette opp mot en ideell modell av produktet. Sommerjobben vil bli basisen for fordypningsprosjekt og masteroppgave innenfor samme tema, og det vil være gode muligheter for å gjøre praktisk arbeid på lab med både laserskanner og robotarm.

Ønsket kompetanse og bakgrunn:

  • Programmeringskunnskaper (C++ / Python)
  • Interesse for robotsyn
  • Interesse for 3D printing

Legg ved CV og karakterutskrift i søknaden.

Kontaktperson: Mathias Hauan Arbo

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS