LEDIG STILLING VED NORGES MUSIKKHØGSKOLE

Produsent

Søknadsfrist: 05.10.2022

Norges musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole. NMH er anerkjent som en internasjonalt ledende musikkutdanningsinstitusjon med dyktige lærere og engasjerte studenter i et inspirerende miljø. NMH utdanner musikere, komponister, dirigenter, pianostemmere, musikkpedagoger og musikkterapeuter på bachelor-, master- og doktorgradsnivå.


NMH har en omfattende konsertvirksomhet og høy aktivitet innen kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning. NMH holder til på Majorstuen i Oslo og har 834 studenter og 235 årsverk. Les mer på www.nmh.no

Norges musikkhøgskole skal feire 50 år, og vi søker en kreativ og systematisk produsent til vårt team

Er du den vi søker?

Vi har ledig en midlertidig stilling som produsent ved Norges musikkhøgskole. Stillingen er primært knyttet til gjennomføring av høgskolens 50-årsjubileum gjennom studieåret 2023-2024. Stillingen har en varighet fra tiltredelsesdato og til og med 30. juni 2024 i variabel størrelse i perioden.

Stillingens omfang er tenkt 40% fra oppstart og ut mars 2023 og 80% i perioden april 2023 – juni 2024, eller annet etter avtale. Arbeidstid gjennomsnittsberegnes i de to periodene.

Stillingen er tilknyttet seksjon for konsert- og arrangementsproduksjon. Seksjonen har som primæransvar å legge til rette for og gjennomføre konserter og arrangementer samt drift av konsertsaler og en park av teknisk utstyr. I seksjonen vil du jobbe sammen med et team av produsenter og teknikere samt på tvers i institusjonen med våre kommunikasjonsrådgivere, studenter, lærere og andre ansatte.

NMH har normalt over 400 offentlige arrangementer årlig. Disse vil inngå i jubileumsfeiringen, men det vil også etableres nye prosjekter og aktiviteter både internt og eksternt knyttet til jubileet, som denne stillingen vil ha ansvar for. Som produsent vil du ha ansvar for oppfølging av jubileumskomiteen og aktivitetene de setter i gang samt koordinering av aktiviteter, utstyr og personer.

Vi ser etter deg som har evnen til å jobbe svært strukturert og med evne til å sette deg inn i og håndtere mye informasjon parallelt. Du må evne å engasjere og motivere de rundt deg og ha en serviceinnstilt tilnærming i det daglige arbeidet. Du må ha solid fagkunnskap innen produksjon, med erfaring fra festival/klubb/scene.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Oppfølging, planlegging og koordinering av produksjoner og andre jubileumsaktiviteter, som blant annet konserter, seminarer, konferanser og turneer.
 • Operativt arbeid i forbindelse med avvikling av produksjonene.
 • Prosjektarbeid og prosjektledelse.
 • Sekretæroppgaver for jubileumskomiteen.

Det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid.

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning innenfor stillingens arbeidsfelt. Omfattende erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Solid erfaring med koordinering, planlegging og gjennomføring av konserter og andre produksjoner på et høyt faglig nivå.
 • Du må ha bred musikalsk erfaring, kompetanse og forståelse innenfor både klassisk, samtid og jazz.
 • Du må ha god IT-forståelse, meget god kompetanse i bruk av Excel eller tilsvarende samt erfaring fra bruk av digitale produksjons-/planleggingsverktøy.
 • Erfaring fra frivillig arbeid og ledelse av frivillige er ønskelig.
 • Generelt god teknisk forståelse og kompetanse innen konsertteknikk (lyd/lys/scene) er ønskelig.
 • God framstillingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

 • Resultat- og utviklingsorientert, med god gjennomføringsevne
 • Analytisk og strukturert
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Serviceinnstilt, fleksibel, konstruktiv, inkluderende og raus

Personlig egnethet og referanser vil tillegges stor vekt.

Generelt

Stillingen er underlagt de bestemmelser som til enhver tid gjelder for ansatte ved Norges musikkhøgskole.

Stillingen lønnes etter statens regulativ som seniorkonsulent, stillingskode 1363, lønnstrinn 51-61 (f.t. kr 478 300 - kr 563 500 pr. år). For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Det trekkes 2 prosent lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke, uavhengig av kulturell bakgrunn, alder og funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Søkerne vil i så tilfelle bli varslet om dette.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med:

 • Seksjonssjef Lars Holmen Kurverud på telefon 23 36 70 85/934 21 933 eller e-post [email protected]

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: 05.10.2022

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS