LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Kordirigent - Avdeling for studentoppfølging

Søknadsfrist: 12.02.2022

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 18.000 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole. Høyskolen Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Høyskolen Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige universitet.

Vil du bli vår nye kordirigent?

Avdeling for studentoppfølging arbeider for å styrke studiemiljøet på Høyskolen Kristiania.   Avdelingen er primærkontakt for våre studenter og vi har et overordnet fokus på forebyggende tiltak og oppfølging av studentene som bidrar til godt læringsmiljø, trivsel og studiemestring. Hos oss får studentene veiledning, rådgivning og oppfølging på studierelaterte spørsmål og utfordringer. Vi skal nå starte et eget studentkor i Oslo, og trenger en dyktig og engasjert kordirigent med på laget så snart som mulig! Vi ser etter en deg som har erfaring med oppstart av nye kor, gjerne student- eller ungdomskor.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra i etableringen av nytt kor, herunder: 
  • Avholde auditions og velge ut kormedlemmer.  
  • Holde samlinger som skaper god kultur innad i koret. 
  • Musikalsk ledelse av koret.  
  • Koordinere korøvinger og konserter.  
  • Rekruttere til nytt opptak hver høst.  
  • Samarbeide med ansatte i Avdeling for studentoppfølging. 

Utdanning og kvalifikasjoner

 • Utdanning og erfaring som kordirigent, fortrinnsvis med student- eller ungdomskor.  
 • Det er ønskelig at du har erfaring med oppstart av nye kor. 
 • God erfaring med sangundervisning og korledelse.  

Personlige egenskaper

Vi ønsker deg som er en trygg leder og som kan skape entusiasme og godt samhold i koret. Du er fleksibel og løsningsorientert, og arbeider godt både individuelt og i samarbeid med andre. Du må være trygg i møte med studenter, og ha gode pedagogiske ferdigheter. Vi vil legge stor vekt på personlig egnethet.

Er dette noe for deg?

Høyskolen Kristiania er en solid og stabil organisasjon med sikker økonomi, og vi tilbyr konkuransedyktige betingelser for den rette kandidaten.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt for en prat! Kontakt Marianne Sundby, rådgiver i avdeling for studentoppfølging: [email protected], M: +47 92658916. Vi ønsker en snarlig oppstart, så søknadsfristen er løpende.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS