Stilling:

Vikariat konsulent / førstekonsulent (Avdeling for personal og organisasjon)

Søknadsfrist 10. juli 2018

Seksjon for arkiv er en av tre seksjoner ved Avdeling for personal og organisasjon i universitetets sentrale administrasjon. Fra 1. september 2018 vil seksjonen tilhøre Avdeling for IT. Seksjonen har fagansvar for universitetets samlede arkivtjeneste og leverer arkivtjenester til den sentrale administrasjonen og de fleste av universitetets fakulteter og enheter. Universitetet har elektronisk arkiv og benytter ePhorte som arkiv- og saksbehandlingssystem.

Ved seksjonen er det ledig et vikariat som konsulent/førstekonsulent i 100 % stilling til 31.12.2018, med mulighet for forlengelse/fast tilsetting. Arbeidssted vil være Tromsø.

Som arkivmedarbeider hos oss vil du jobbe med løpende arkivdrift som postmottak, registrering, skanning, journalføring, kvalitetssikring og arkivpleie. Seksjonen er organisert i team, som fra 1. september 2018 vil bli inndelt etter fagområder. Innholdet i stillingen kan bli endret ut fra de arbeidsoppgaver som seksjonen til enhver tid har.

For tilsetting som konsulent kreves minimum treårig videregående skole.

For tilsetting som førstekonsulent kreves høyere utdanning på bachelor- eller cand.mag.-nivå. Relevant arkivfaglig utdanning vil bli vektlagt. Manglende formell utdanning kan kompenseres med relevant arkivfaglig praksis, kurs eller etter- og videreutdanning. Du må ha god generell og praktisk IKT-kunnskap. Vi legger vekt på erfaring med elektroniske arkiv- og saksbehandlingssystemer i offentlig sektor.

Vi søker etter en fleksibel, nøyaktig og serviceinnstilt medarbeider med gode samarbeidsevner. Den som tilsettes må kunne arbeide selvstendig og strukturert, ha gode språkkunnskaper og kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig, og ha interesse for sørvis og veiledning. Vi legger vekt på personlig egnethet.

Stillingen blir lønnet etter statens regulativ kode 1065 konsulent/kode 1408 førstekonsulent.

Flere opplysninger om stillingen kan fås ved å kontakte seksjonssjef Anita Dahlberg, tlf. 77 64 49 27.

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema som ligger på www.jobbnorge.no.

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Generelt

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 10.07.2018

Web: www.uit.no

Kontakt: Anita Dahlberg (Seksjonssjef)

Telefon: 77 64 49 27

Powered by Labrador CMS