Stilling:

HR-rådgiver / seniorrådgiver

Søknadsfrist 4. juli 2018

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet har over 14 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.

Høgskolen i Innlandet skal bygge sterke og solide fag- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utvikle en ny og bedre institusjon med høy faglig og pedagogisk kvalitet, og som tar sikte mot å oppnå universitetsakkreditering innen 2020.

Vår visjon er «Sterkere sammen».

Høgskolens HR-avdeling har ledig fast stilling som HR-rådgiver..

Stillingen inngår i HR-avdelingens HR-stab som har ansvar for å ivareta den sentrale arbeidsgiverfunksjonen på vegne av rektor. Staben består i dag av 8 medarbeidere som sammen med lønnsseksjonen utgjør den sentrale HR-avdelingen. HR-avdelingen har gjennomgående fagansvar for HR i HINN. Fagansvaret organiseres i i fagansvarslinjer og fagteam hvor HR-rådgivere gis ansvar for å lede disse teamene.

Arbeidsoppgavene i HR-staben omfatter utvikling og implementering av gjennomgående politikk, retningslinjer og rutiner, ivareta sentrale fellestjenester innenfor HR-området som f.eks. ansettelsesorgan, medbestemmelsesorgan, hovedarbeidsmiljøutvalg, likeverd, likestilling og mangfold, utvikle og drifte sentrale kompetanseutviklingstiltak, digital medarbeiderhåndbok, lederhåndbok og HMS-håndbok, levere organisasjons-, leder- og medarbeiderstøtte til høgskoleadministrasjonens fellesledd, og etter nærmere avtale, til fakulteter og institutter samt ivareta spesialistfunksjoner innenfor HR-området og bistå ledere innenfor høgskoleadministrasjonens fellesledd med HR-forvaltnings- og driftsoppgaver.

Stillingen vil innebære saksbehandlings- og utredningsoppgaver, rådgivning, opplæring og veiledning. Det forventes at de som tilsettes kan jobbe selvstendig, levere fullført saksbehandling og lede/delta i arbeids-/prosjektgrupper. Det vil også være aktuelt å tillegge stillingene fagansvar og ansvar for å lede fagteam som nvolverer medarbeidere innenfor HR-matrisen, men også på tvers av fagområder.

Høgskoleadministrasjonen er lokalisert på Lillehammer og Elverum. Hovedarbeidssted avklares direkte med de som ansettes. Det må påregnes noe reisevirksomhet mellom høgskolens studiesteder.

Oppgaver:

  • Være pådriver og støttespiller for ledere innenfor HR-området
  • Saksbehandling, rådgivning/veiledning.
  • Bidra i videreutvikling av HINNs HR-strategiske arbeid
  • Bidra i omstilling- og organisasjonsutvikling, herunder forbedring, digitalisering
  • Fagansvar for nærmere definerte HR-områder. For den utlyste stillingene vil HMS, likestilling og likeverd og områder innenfor HR-strategisk utviklingsarbeid være særlig relevante.
  • Prosjekt- og prosessledelse som f.eks. utvikling av arbeidsprosesser

Andre oppgaver kan bli tillagt stillingene.

Kvalifikasjonskrav:

  • Relevant utdanning fra universitet/høyskole på mastergradsnivå. Særlig relevant erfaring kan delvis kompensere for utdanningskravet.
  • De som tilsettes bør ha erfaring fra utviklingsarbeid innenfor HR-området fra komplekse virksomheter og vise god forståelse for HRs rolle i virksomheten.
  • For den utlyste stillingene er det særlig ønskelig med kompetanse/erfaring fra et eller flere av følgende områder: organisasjonsutvikling inkl. arbeid med organisasjonskultur, HMS/arbeidsmiljø, likestilling/likeverd og mangfold.
  • Det kreves god muntlig og skriftlig framstillingsevne både på norsk og engelsk
  • God forståelse for, og ferdigheter i bruk av IKT-verktøy

Personlige egenskaper:

  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner, trives med å jobbe i team
  • Selvstendig, strukturert og fleksibel
  • Serviceinnstilt

Den som tilsettes skal inngå i et tverrfaglig HR-team som skal jobbe tett sammen. Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Høgskolen tilbyr:

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver ved en høgskole med høye ambisjoner
  • Muligheten for å være med på å utvikle en høgskole mot universitet sammen med engasjerte kollegaer.
  • Godt arbeidsmiljø og gode velferdsordninger
  • Stillingene lønnes og innplasseres som rådgiver (stillingskode 1434) eller seniorrådgiver (stillingskode 1364) etter kompetanse og erfaring. Fra lønnen trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse, som blant annet gir gode pensjons og forsikringsordninger.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål ved Høgskolen i Innlandet å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Arbeidsforholdene tilrettelegges ved behov for personer med redusert funksjonsevne.

Ønske om unntak fra offentlig søkerliste må grunngis. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søkere anmoder om at dette ikke gjøres. Søkere vil bli kontaktet dersom høgskolen ikke kan imøtekomme ønsket om unntak (jf. off.loven § 25).

Kontakt:

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 04.07.2018

Web: www.inn.no

Kontakt: Lars Petter Mathisrud (HR-direktør)

Telefon: +47 911 75 720

E-post: lars.petter.mathisrud@inn.no

Powered by Labrador CMS