Stilling:

Teknisk eiendomsforvalter til nytt teknisk avansert bygg

Søknadsfrist: 12.08.2018

Veterinærinstituttet

Veterinærinstituttet søker gode hoder med engasjement, vilje og godt humør som vil finne løsninger på store samfunnsutfordringer i Norge og i verden. Som nasjonalt beredskaps- og forskningsinstitutt avdekker og avverger Veterinærinstituttet smittsomme sykdommer og andre trusler mot helsa til dyr, fisk, mennesker og miljø. Videre jobber instituttet på lag med myndigheter og næringsliv for god dyrevelferd, trygg mat og bærekraftige bionæringer.

Veterinærinstituttet har rundt 330 ansatte på seks steder i landet. Hele instituttet er nå i en endringsfase der konseptet én helse gjennomsyrer arbeidet for å styrke beredskap og kunnskapsutvikling. I 2020 flytter hovedkontoret til moderne forsknings- og laboratoriefasiliteter nå under bygging på Ås. Se www.vetinst.no.

Statsbygg har ansvar for å bygge Veterinærinstituttet og NMBUs nye bygg på Ås. I byggeperioden er det behov for tett oppfølging på byggeplassen, både av selve bygget og av de tekniske installasjonene. Bygget skal gjennomgå omfattende tester, både av entreprenørene, Statsbygg og brukerne ved Veterinærinstituttet og NMBU.

VI søker etter en person som skal ivareta Veterinærinstituttets instituttets behov, først i byggefasen og deretter under forvaltning og drift. Du skal også bidra til å styrke instituttets kompetanse på dette fagområdet. Stillingen vil også samarbeide tett med øvrig organisasjon ved NMBU.

Arbeidssted vil være Campus Ås.

Arbeidsoppgaver:

Personen skal jobbe tett med Statsbygg i forbindelse med oppbygging av teknisk infrastruktur i de nye byggene. Personen vil være Veterinærinstituttets ressursperson, og ha en sentral rolle med følgende arbeidsoppgaver:

  • Følge opp byggeprosjektet og de tekniske installasjoner på byggeplassen
  • Følge opp og ivareta FDV dokumentasjon
  • Implementere automasjonsløsninger og programvare for vedlikehold
  • Ivareta driftsbehov i overtagelse- og prøvedriftsfasen

Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør, fortrinnsvis innenfor VVS, automasjon eller elektro
  • Minimum 5 års relevant yrkeserfaring fra teknisk entreprenør, forvaltningsorganisasjon eller med prosjektering
  • Meget gode IKT-kunnskaper, spesielt innen programvare for FDV
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Prosjekt- og prosessledelse

Veterinærinstituttet søker en person med utpreget serviceinnstilling, som er løsnings- og utviklingsorientert og som ser helheten i organisasjonen. Du må være effektiv og kunne arbeide nøyaktig og strukturert. Du må kunne kommunisere tydelig og ha gode samarbeidsevner. Du må være selvstendig og ha god gjennomføringsevne. Personlig egnethet og fleksibilitet vil bli vektlagt.

Veterinærinstituttet kan tilby et godt og spennende arbeidsmiljø, faglige utfordringer og høyt kompetansenivå. Vi kan tilby fleksibel arbeidstid og sommertid, medlemskap i Statens Pensjonskasse med forsikringsordninger og lånetilbud. Vi har et godt fagmiljø, fleksible arbeidsforhold, mulighet for barnehageplass og tilgang til å leie bedriftshytte.

Veterinærinstituttet legger vekt på mangfold, og er en IA-virksomhet (IA: inkluderende arbeidsliv).

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som 1181 senioringeniør, lønnstrinn 74-84, for tiden brutto kr 682 200 - kr 893 900. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Compass Human Resources ved Jonny Arnesen tlf: 92 49 69 92.

Klikk https://compass.recman.no/job.php?job_id=65004&path=finn for å komme inn på Compass hjemmeside, hvor du kan registrere din cv og søke.

Søknadsfrist: 12.08.2018

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige, jfr. Lov om rett til innsyn i dokumenter i offentlig virksomhet (offentleglova § 25). Reservasjon mot oppføring på offentlig søkerliste må begrunnes skriftlig. Søkeren vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Referansenr:30/18

Web: www.vetinst.no

Send søknad

Powered by Labrador CMS