Stilling:

Kommunikasjons- og markedsdirektør

Søknadsfrist 22. november 2018

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge har om lag 18 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Universitetet er organisert i fire fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Universitetets hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

USN er blant landets største universitet og er samtidig nyetablert. Dette innebærer store utfordringer på markeds- og kommunikasjonsområdet. For å understreke dette har styret samlet kommunikasjons- og markedsmiljøene i en avdeling. Avdelingens leder inngår i universitetets ledergruppe og rapporterer til rektor.

Hovedarbeidssted ved ett av universitetets campus etter avtale.

Fast 100% stilling som kommunikasjons- og markedsdirektør får en nøkkelrolle i utvikling og implementering av universitetets kommunikasjonsstrategi og formidling av universitetets profil og ambisjoner internt og eksternt. Direktøren skal bistå med å etablere og vedlikeholde gode relasjoner til regionalt og nasjonalt samfunns- og arbeidsliv og lede arbeidet med å styrke universitetets omdømme regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Kommunikasjons- og markedsdirektøren skal bidra til effektiv koordinering og helhetsperspektiv i oppfølging av USNs overordnede strategiske målsettinger innen stillingens fagområde.

Hovedoppgaver for kommunikasjons- og markedsdirektøren vil også være:

  • Faglig og administrativ ledelse og utvikling av avdelingen, herunder personalansvar og kompetanseutvikling for avdelingens ansatte, samt økonomiansvar
  • Ansvar for universitetets rekrutterings- og kampanjearbeid.
  • Lede arbeidet med å styrke universitetets omdømme regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
  • Sørge for god støtte til fakultetene innenfor områdene kommunikasjon, rekruttering og markedsføring.
  • Redaksjonelt ansvar for USNs digitale kanaler, samt sosiale medier.
  • Utrednings- og saksbehandlingsoppgaver innenfor stillingens arbeids- og ansvarsområder.
  • På områder der rektor gir mandat til det, fylle rollen som USNs samfunnskontakt.

Universitetet i Sørøst-Norge er i rask endring og har høye ambisjoner. Som leder har du god virksomhetsforståelse, evne til å bygge gode relasjoner og sterke team. Du skal være en tillitsvekkende og god ambassadør for USN internt og eksternt.

Vi forutsetter at du som leder har en motiverende lederstil preget av gode samarbeidsevner, mulighetsorientering og dialog. Evne til å skape resultater og et godt samspill på tvers av faglige og organisatoriske grenser. Det blir viktig å være i forkant og legge til rette for gode, forberedte prosesser og å være offensiv og nytenkende i dialog med institusjonens fagmiljøer.

Øvrige kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning fra universitet eller høgskole, på masternivå eller tilsvarende.
  • Solid og relevant ledererfaring fra avdelingens fag- og ansvarsområder på strategisk og operativt nivå, herunder erfaring med personalledelse og budsjett- og resultatansvar.
  • Politisk innsikt og forståelse av sektorens rammebetingelser samt god forståelse for samfunnsmessige trender og prosesser.
  • Innsikt i medielandskapet og kommunikasjonsbransjen.
  • Kunne dokumentere resultater fra tilsvarende eller relevant stilling.
  • Solide språklige ferdigheter i norsk og engelsk.
  • Relevant digital kompetanse på kommunikasjons- og markedsområdet.
  • God kjennskap til sektoren vil være en fordel.

USN har rundt 18 000 studenter og 1 700 ansatte fordelt på åtte ulike campuser. Mer informasjon om virksomheten finner du på www.usn.no

Universitetet er organisert med fire fakulteter og seks avdelinger som hver ledes av henholdsvis en dekan eller direktør. Kommunikasjons- og markedsdirektøren leder en av disse avdelingene og inngår i universitetets ledergruppe.

Avdelingen består av seksjon for medier og formidling, og seksjon for profilering og studentrekruttering. Samlet utgjør avdelingen omkring 16 årsverk. Det pågår organisasjonsutviklingsprosesser ved USN som kan få innvirkning på stillingens organisasjonstilknytning, samt ansvar- og arbeidsområder. Vi tilbyr en svært spennende stilling i Norges fjerde største og nyeste universitet. Stillingen innebærer store muligheter for utvikling.

Lønn

Kommunikasjons- og markedsdirektør (stillingskode 1060 avdelingsdirektør): NOK 848.800 – 1 024 000 per år (ltr. 82-89). Lønnsplassering etter tjenesteansiennitet. I særskilte tilfeller kan høyere lønn vurderes. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Andre opplysningerAktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. De som blir innkalt til intervju bes ta med kopi av attester og vitnemål.

Tilsettingsorgan er universitetsstyret ved USN.

Rektor er gitt anledning til å fremme kandidater for styret frem til saksbehandling i begynnelsen av desember. Alle søkere vil komme frem på søkerlisten.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Universitetet i Sørøst-Norge har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.I tillegg ønsker vi at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

For nærmere opplysninger om stillingen kan:

  • Rektor Petter Aasen, tlf. 31008982 / 99529024 eller
  • Stabssjef Per Eirik Lund, tlf. 31008636 / 40448191

kontaktes.

Slik søker du Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad, CV og vedlegg elektronisk ved å klikke på lenken til høyre ”Søk stillingen”.

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS