Stilling:

Studieveileder

Søknadsfrist 20.08.2018

Universitetssenteret på Svalbard

Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) gir undervising og driver forskning med utgangspunkt i Svalbards geografiske plassering i et høyarktisk område og de spesielle fortrinn dette gir. Våre fag er arktisk biologi, arktisk geofysikk, arktisk geologi og arktisk teknologi. Halvparten av stab og studenter er utenlandske og all undervisning foregår på engelsk. UNIS er et statlig aksjeselskap underlagt Kunnskapsdepartementet.

Om stillingen:

Universitetssenteret på Svalbard AS (UNIS) har ledig en fast 100 % stilling som studieveileder.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder for Studieavdelingen, hvor det i dag er fire studieveiledere som arbeider med utdanningspolitiske strategier, kvalitetssikring av studier og studieadministrative oppgaver (fra rekruttering til uteksaminering).

Avdelingen består i tillegg av to ansatte ved vår informasjonsenhet, to ansatte på vårt bibliotek, samt en undervisningsrådgiver for bioCEED (senter for fremragende utdanning).

Arbeidsoppgaver:

  • Informasjon og veiledning om studietilbudet ved UNIS
  • Opptak
  • Eksamen
  • Timeplanlegging
  • Studieadministrativ oppfølging av en fagavdeling

Andre oppgaver kan bli lagt til stillingen.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Kvalifikasjoner

  • Utdanning på universitets-/høgskolenivå (minimum bachelorgrad eller tilsvarende). Direkte relevant praksis kan kompensere for kravet til formell utdanning.
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid innenfor universitets- og høyskolesektoren blir vektlagt.
  • Det er ønskelig med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Gode datakunnskaper og erfaring i bruk av studieadministrative IT-verktøy (FS, TimeEdit, Public 360) blir vektlagt.

Personlige egenskaper

  • Vant til å arbeide selvstendig, systematisk og effektivt
  • Gode samarbeidsevner, nøyaktig og fleksibel

UNIS tilbyr:

UNIS kan tilby en utfordrende og variert jobb, i et spennende, trivelig og internasjonalt miljø. Som ansatt er man medlem i Statens Pensjonskasse. Vi tilbyr også gode forsikringsordninger.

Tilsetting er i stillingskode 1408 førstekonsulent i statens regulativ, avlønning etter ansiennitet og kvalifikasjoner i lønnsramme 21. Normalt i spennet 397 200 - 464 800). I tillegg til lønnen ytes et Svalbardtillegg tilsvarende 34 560 årlig. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens Pensjonskasse. Inntektsskatten på Svalbard er for tiden på 8 %. I tillegg trekkes folketrygdavgift på 8,2 %.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved henvendelse til avdelingsleder for Studieavdelingen, Ane Hammervoll Bjørsvik (tlf: 79 02 64 46, aneb@unis.no).

Søk via vårt elektroniske søknadsskjema på www.jobbnorge.no.

Det er mulig å be om å få navnet / søknaden unntatt offentligheten i h.h.t offentlighetsloven § 25. Ønsket må i tilfelle begrunnes. Vi gjør oppmerksom på at skulle ønsket ikke bli tatt til følge, vil søkeren bli kontaktet å få mulighet til å trekke søknaden.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS