Stilling:

Ett års vikariat som rådgiver / seniorrådgiver innen innovasjon og entreprenørskap

Søknadsfrist 7. oktober 2018

UiT Norges arktiske universitet (UiT) er Norges fremste universitet innen arktisk forskning – i skjæringspunktet mellom nordområdenes særegne muligheter og den grenseløse vitenskapen. Vi befinner oss i en region med rike naturressurser, arktisk nærhet, flerkulturelle samfunn, spredt bosetting og tunge eksportnæringer; i en verden der forskning og utdanning internasjonaliseres i stadig større utstrekning.

Ved Avdeling for forskning og utviklingsarbeid er det et ledig vikariat på ett år som rådgiver/seniorrådgiver knyttet til innovasjon og entreprenørskap. Det vil være mulighet for forlengelse av engasjementet. Arbeidssted er UiT i Tromsø.

Du vil inngå i et dynamisk administrativt fagmiljø der du vil samarbeide tett med forskere og øvrige ansatte om innovasjon, kommersialisering, entreprenørskap, ekstern finansiering og andre arbeidsområder. UiTs administrasjon vil fra 1.1.2019 bli omorganisert, og den aktuelle stillingen vil da inngå i en ny, stor avdeling som favner forskning, utdanning og kommunikasjon.

Arbeidsoppgaver vil blant annet være å:

  • stimulere til økt aktivitet innen innovasjon og entreprenørskap blant UiTs studenter og ansatte ved å synliggjøre, utvikle og ta i bruk interne og eksterne virkemidler.
  • legge til rette for nettverksbygging og kontakt med arbeids- og næringsliv, organisasjoner i regionen, offentlige virksomheter, virkemiddelapparatet, myndigheter og relevante forskningsmiljøer.
  • videreutvikling og implementering av UiTs strategier innen innovasjon og entreprenørskap.
  • bistå UiTs ledelse med strategi- og virkemiddelutforming innen regional utvikling, innovasjon, entreprenørskap og kommersialisering.
  • foreta utredninger og analyser av strategisk art og rapportering av institusjonens resultater.
  • bistå ved arrangementer relatert til innovasjon og entreprenørskap.
  • generell saksbehandling.

Stillingen inneholder varierte arbeidsoppgaver som krever utstrakt samarbeid med andre og høy grad av fleksibilitet. Personlig egenhet for stillingen vil derfor tillegges betydelig vekt.

Krav til kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Utdanning på minimum mastergradsnivå
  • Evne og lyst til å utvikle tjenestene og kompetansen innen innovasjon og entreprenørskap ved UiT sammen med andre
  • Være innovativ og fremtidsfokusert
  • Kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk, også i digitale kanaler

Det er en fordel om du har en eller flere av følgende kompetanser:

  • Erfaring i innovasjon og entreprenørskap eller utdanning som er relevant for disse områdene
  • God kjennskap til UH-sektoren, Norges forskningsråd, EU, Innovasjon Norge og andre relevante aktører
  • God kjennskap til regionalt arbeids- og næringsliv
  • Relevant administrativ erfaring

Stillingsinnhold og organisatorisk plassering kan endres over tid. Den som tilsettes, må være villig til å tilpasse seg slike endringer.

Søknaden må inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter
  • Attester
  • Referanser

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Vi kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et godt og spennende arbeidsmiljø. Du vil være med å utforme en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver i grenseflaten mellom forskning og administrasjon, der målsetningen er å videreutvikle støttefunksjoner og spisskompetanse innen innovasjon og entreprenørskap ved UiT.

Lønn etter statens regulativ kode 1434 rådgiver/1364 seniorrådgiver. Fra bruttolønn trekkes lovfestet pensjonsinnskudd på 2 % til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger ved forskningsdirektør Pål Vegar Storeheier, tlf. 77 66 04 65 / 414 41 306, epost: paal.v.storeheier@uit.no.

Generelt

Tilsettingen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. UiT er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS