Stilling:

Fagskolelærer i Interiør - ettårig vikariat (Trondheim)

Søknadsfrist 01.08.2018

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen dekker studier innenfor ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, forebyggende helsefag, kreativitet og innovasjon.

Ved Høyskolen Kristiania er det ledig et vikariat, 80 pst stilling som fagskolelærer, fra september 2018 ut juni 2019, på vår fagskoleutdanning i interiør. Vi søker en engasjert medarbeider med relevant utdanning og bransjeerfaring.

Hovedoppgaver som fagskolelærer i interiør vil være:

  • Undervisning, veiledning og sensureringsarbeid på studiet
  • Oppfølging og tilrettelegging for timelærere og gjesteforelesere
  • Faglig utvikling av fagskolestudiet Interiør

Vi ser etter deg som har en brennende lidenskap for interiør og som ønsker å inspirere og lære bort faget til fremtidens interiørkonsulenter. Du må trives med undervisning og kunne bidra til et sterkt, motiverende og godt læringsmiljø. Stillingen innebærer også tilrettelegging, videreutvikling og gjennomføring av studiet sammen med fagansvarlig for studiet.

Vi søker deg som er dyktig, motiverende, strukturert, tydelig, tillitsfull og samarbeidsvillig. Det kreves utdanning på minimum BA nivå eller annen relevant høyere utdanning, og du må ha bransjeerfaring. Datakunnskaper innen ArchiCAD, Adobe Photoshop og InDesign er et pluss.

Vi tilbyr:

Et godt og kreativt arbeidsmiljø og store muligheter for å påvirke eget arbeidsfelt. Du blir en del av et miljø med bred kommunikasjonskompetanse hvor du får samarbeide med erfarne og dyktige kollegaer, og engasjerte studenter.

Konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger.

Har du spørsmål til stillingen?

For nærmere faglig informasjon om stillingen, ta kontakt med fagansvarlig Interiør HK Oslo, Linn Solstad Karlsen, epost LinnSolstad.Karlsen@kristiania.no.

For annen informasjon ta kontakt med avdelingsdirektør HK Trondheim, Camilla Prytz, epost camilla.prytz@kristiania.no .

Søknadsfrist er 1.08.2018

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Web: www.kristiania.no

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS