Stilling:

Deltidsstillinger ved Universitetsbiblioteket (UB)

Søknadsfrist 11. februar 2019

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet, Universitetsbiblioteket (UB) er organisert i tre avdelinger, og har til sammen 11 bibliotek i Tromsø, Alta, Hammerfest, Narvik og Harstad. Bibliotekene er nært knyttet til fagmiljøene. UB har en offensiv holdning til utfordringene et moderne forskningsbibliotek står overfor og legger vekt på nyskaping og aktiv dialog med sine brukere. Utvikling av digitale verktøy og tjenester, undervisning i bruk av bibliotekets ressurser, utvikling av undervisningskvalitet, institusjonspublisering og åpen vitenskap er viktige arbeidsområder for UB.

For mer informasjon om organisasjonen, se: uit.no/ub

Ved UB i Tromsø er det ledig 2 stillinger som kveldsvakt ved Natur- og helsebiblioteket, med tiltredelse snarest. I semesteret har bibliotekene i Breivika åpent både på kveldstid og i helger, arbeidstid for kveldsvaktstillingene følger derfor semesteret.

Stillingene inngår i en felles tjeneste, der de som tilsettes vil få tildelt et fast bibliotek, men forventes å tre inn som vikar på andre bibliotek i Tromsø ved fravær og vakanser. Arbeidsomfanget er en kveld i uken, samt helgevakt hver 4. uke. Stillingen utgjør under 20 %.

Ferie og annet fravær avvikles etter avtale med leder.

Arbeidet består først og fremst av oppgaver knyttet til skranken: utlån, retur og oppstilling av litteratur, samt kopi- og utskriftstjenester. Oppgavene varierer noe fra bibliotek til bibliotek. Biblioteksystemet vi bruker er felles for hele UB. Erfaring fra publikumsrettet arbeid er ønskelig.

Krav for ansettelse:

  • Søker må minimum ha fullført videregående skole. Kjennskap til høyere utdanning er en fordel og studenter ved UiT vil derfor bli prioritert.
  • God digital kompetanse. Generell IT-kompetanse, erfaring med å søke i databaser og på nett, samt håndtering av skrivere og annet teknisk utstyr vurderes som tellende ferdigheter
  • God språkforståelse på norsk eller annet skandinavisk språk, og på engelsk. Det forutsettes at søknad skrives på norsk/skandinavisk.

Ønskede egenskaper:

  • Gode kommunikasjonsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Evne til å sette seg raskt inn i nye oppgaver
  • Erfaring fra formidlingsvirksomhet eller servicerelatert arbeid

Personlig egnethet og digitale ferdigheter tillegges vekt.

Universitetsbiblioteket er i stadig utvikling og stillingens arbeidsoppgaver og/eller ansvarsområde, samt organisasjonstilhørighet, vil kunne endre seg over tid. Den som tilsettes må være villig til å tilpasse seg slike endringer. Dette er faste deltidsstillinger ved UiT Norges arktiske universitet og regler og retningslinjer for arbeidstid og timeregistrering må overholdes.

Stillingene lønnes i henhold til statens regulativ kode 1070 sekretær.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til koordinator Astrid Sømhovd, astrid.somhovd@uit.no, telefon 77 64 41 31 eller faggruppeleder Linnea Nordström, linnea.nordstrom@uit.no, telefon 77 64 41 64. Søknad sendes elektronisk på søknadskjema på www.jobbnorge.no

Generelt

Tilsettingen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. UiT er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS