LEDIG STILLING PÅ UNIVERSITETET I SØRØST-NORGE

Stipendiat i radiografi / stråleterapi

Søknadsfrist: 01.01.2023

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge, USN, er blant landets største høyere utdanningsinstitusjoner med rundt 18 000 studenter og 1 900 ansatte fordelt på åtte ulike campuser.

Vi tilbyr profesjonsorienterte og arbeidslivsrettede utdanninger, forsking og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet. Målet vårt som universitet er å skape verdier både for den enkelte student og for næringslivet, offentlig sektor og samfunnslivet ellers. Dette gjør vi med våre aller beste virkemidler: utdanning og forsking.

USN er et samfunnsengasjert og arbeidslivsintegrert universitet og fokuserer på praksisnær, profesjonsorientert og anvendt forskning og utdanning. Studentene skal møte innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. De skal lære å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring. Universitetet skal møte de store samfunnsutfordringene med kunnskap og kompetanse som bidrar til praktiske løsninger, strukturelle endringer og nye tenkemåter. En tydelig dedikasjon til FNs bærekraftmål skal prege faglige aktiviteter. Universitetet arbeider for å realisere denne hovedprofilen i tett samarbeid med samfunnslivet og arbeidslivet.


Mer informasjon om virksomheten finner du på www.usn.no

Fakultet for helse- og sosialvitenskap har ledig midlertidig stilling som Stipendiat i radiografi/stråleterapi

Om stillingen

Ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap er det fra 15.02.2023 ledig 100% stilling som stipendiat innenfor radiografi/stråleterapi. Stillingen er knyttet til Institutt for optometri, radiografi og lysdesign, og nærmeste overordnede er faggruppeleder for radiografutdanningen Anita Nordsteien.

Hovedarbeidssted er p.t. Campus Drammen. Ansettelsen skjer for en periode på tre år med ren forskerutdanning.

Om doktorgradsprosjektet

Dette prosjektet retter seg mot strålebehandling av barn og ungdom i alderen 0 – 18 år med kreft i sentralnervesystemet (CNS). Strålebehandling er en vanlig og effektiv behandlingsform ved ulike CNS-tumorer, men dette medfører ofte alvorlige senvirkninger i form av fysiske og kognitive kroniske plager. Det finnes per i dag utilstrekkelig kunnskap om sammenhengen mellom dosetoleranse, dosenivåer og seneffekter etter strålebehandling, spesielt hos barn. Utfordringen er blant annet en suboptimal kvalitet på pasientjournaler og manglende data knyttet til gjennomført strålebehandling. På grunn av den raske teknologiske utviklingen innen strålebehandling, er kunnskap om doseeffekten på normale strukturer ved planlegging av strålebehandling viktig.

Prosjektet vil delvis basere seg på registerdata over behandlingseffekt, senvirkninger og livskvalitet innsamlet gjennom de siste ti årene i IPPARCA-prosjektet (International Project on Prospective Analysis of Radiotoxicity in Childhood and Adolescence). Stipendiaten skal både jobbe med å komplettere dette registeret og samle inn doseplandata fra de aktuelle stråleterapisystemene. Den norske delen av IPPARCA-registeret ledes av OUS, og stipendiaten vil få en 0-stilling her med tilgang til nødvendige systemer og register.

Kvalifikasjoner

Søkere til stipendiatstillinger må ha:

  • Helsefaglig mastergrad (120 stp.). Graden må være oppnådd innen søknadsfristen.
  • Solid erfaring med ulike doseplansystem, praktisk doseplanlegging og strålebehandling av barn tillegges stor vekt.
  • Deltakelse i relevant prosjektarbeid, innsamling av registerdata og generell erfaring fra forskningsdeltakelse og akademia vektlegges.
  • Søkeren må beherske engelsk og et skandinavisk språk flytende, både muntlig og skriftlig.

Det forutsettes at den som får stillingen søker og innvilges opptak ved PhD programmet for personorientert helsearbeid innen tre måneder fra tiltredelse i stillingen. For opptak til doktorgradsprogrammene ved USN stilles det normalt krav om vektet gjennomsnittskarakter B eller bedre på mastergraden, se her.

En prosjektbeskrivelse må utvikles i samarbeid med veiledere fra USN og Kreftavdelingen ved OUS.

Personlige egenskaper

Den som tilsettes må ha evne til:

  • Selvstendig og fokusert arbeid, og samtidig være motivert for å dele kunnskap.
  • Evne til å jobbe som en del av et aktivt forskerteam.
  • Motivasjon for forskning og potensiale for å fullføre en doktorgradsutdanning vektlegges.
  • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt. Søkeren må beherske engelsk og et skandinavisk språk flytende, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

  • Spennende og utviklende fagmiljø.
  • Gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling.
  • God pensjonsordning og gunstige vilkår i Statens pensjonskasse.
  • Ansattgoder og fordeler, bl.a. mulighet for trening i arbeidstiden.

Datainnsamling må gjøres ved OUS, men kandidaten vil også tilbys kontorplass på USN for å inngå i stipendiatmiljøet og for å knytte bånd med tanke på fremtidig undervisning og forskning ved radiografutdanningen.

Lønn og vilkår

Stipendiat (stillingskode 1017): NOK 501 200 per år. Videre opprykk skjer etter tjenesteansiennitet i stillingen. I særskilte tilfeller kan det blir aktuelt å tilsette i stillingskode 1378.

Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Ansettelsen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for ansatte i staten.

Andre opplysninger

Ansettelsesorgan er tilsettingsutvalget for stipendiater ved Universitetet i Sørøst-Norge. Et sakkyndig utvalg vil vurdere søknadene. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Den som ansettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Universitetet i Sørøst-Norge har et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

USN bidrar i Inkluderingsdugnaden, og vi ønsker at våre medarbeidere i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor også kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Universitetet vil legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen:

  • Førsteamanuensis og faggruppeleder Anita Nordsteien, Mobil: 48042372

For spørsmål om søknadsprosessen:

  • Personalrådgiver Ruth-Helen Haugerud, tlf: 35 95 26 17, epost: ruth.haugerud@usn.no

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Søkere til stillingen må registrere sin søknad og CV med vedlegg elektronisk via rekrutteringsportalen Jobbnorge ved å klikke på lenken til høyre ”Søk stillingen”.

Følgende dokumenter skal legges ved den elektroniske søknaden:

  • attesterte vitnemål av bachelor- og mastergrad (120 stp.).
  • andre relevante attester eller vitnemål (spesifiser dersom mulig)
  • masteroppgave eller tilsvarende
  • motivasjonsbrev (1 side)
  • Dokumentasjon på språkferdigheter [dersom aktuelt for stillingen]
  • eventuelle vitenskapelige publikasjoner og liste over disse
  • kontaktinformasjon til tre referanser

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Oversettelsene må være sertifiserte.

Søknaden blir vurdert etter vedlagt dokumentasjon, og det er søkers eget ansvar å sørge for at all etterspurt dokumentasjon har blitt lastet opp til søknaden i Jobbnorge innen søknadsfristens utløp.

Universitetet i Sørøst-Norge er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen, og har rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R). Universitetet er også medlem i nettverket EURAXESS, som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS