LEDIG STILLING VED SINTEF

Forretningsutvikler for EU-forskning

Søknadsfrist: 10.08.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

I 70 år har SINTEF Digital levert banebrytende produkter og teknologier. Fra den første norskbygde datamaskinen til kunstig intelligens og verdensledende 3D-kameraer til industrien. Vår forskning har gitt Norge GSM-teknologien og bidratt til flerfaseteknologien som brakte oljen til land. Vi har kunnskapen om hvordan digital transformasjon kan styrke næringslivet og det offentlige, og vi leverer de beste løsningene til helsesektoren. Det unike mangfoldet i kunnskapen vår gir kundene våre forskning som styrker dem i både det nasjonale og globale markedet. Vår forskning og innovasjon hjelper samfunnet. Også i fremtiden vil vi bidra slik at mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon kommer alle til gode.

SINTEF Digital har som mål å øke andelen EU-prosjekter fremover, og vi trenger derfor å styrke vår administrative kompetanse og kapasitet.

Vi søker deg som kan bidra i prosjektutvikling og samtidig ha et strategisk blikk på relevant informasjon om EU-forskning.

Du vil utforske og søke prosjektmuligheter i samarbeid med forskere og forretningsutviklere. Du skal hjelpe forskere som søker og gjennomfører EU-prosjekter gjennom å gi administrativ støtte, evaluere og kvalitetssikre søknader. Utover bidrag i søknadsløp vil du også gi operasjonell støtte til koordinator eller prosjektleder i gjennomføringen av prosjekter gjennom å følge opp leveranser, partnere og aktiviteter relatert til kommunikasjon, publisering og utnyttelse av prosjektresultater. Det er også behov for å koordinere ressurspersoner og selv bidra innenfor støttefunksjoner på områder som ligger utenfor prosjektenes hovedfokus og forskernes spesialkompetanse, men som typisk kreves av EU-kommisjonen. Dette gjelder for eksempel områder som etikk, personvern/GDPR, sikkerhetsaspekter, datahåndtering, samt kjønns- og likestillingsspørsmål.

Vi ønsker deg som har: 

  • Europastudier, statsvitenskap eller annen relevant utdannelse på masternivå 
  • Erfaring fra EU-prosjekter, kjennskap til EUs rammeprogrammer for forskning
  • Vilje og evne til å utføre et bredt spekter av oppgaver både administrativt, strategisk og operasjonelt 
  • Meget gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk 
  • Vi søker en lagspiller som evner å bygge gode relasjoner. Av personlige egenskaper vil vi blant annet legge vekt på at du er initiativrik, ryddig og strukturert, har god gjennomføringsevne og er både serviceinnstilt og løsningsorientert. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi tilbyr: 

  • Et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold 
  • En variert og fleksibel arbeidshverdag hos en av Norges mest attraktive arbeidsgivere
  • Unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø sammen fremragende forskere innen både teknologi og samfunnsfag
  • Muligheter for å bygge opp et internasjonalt nettverk/jobbe i et internasjonalt miljø
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og en konkurransedyktig lønn

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

  • Maria Bartnes (Forskningssjef), 45218102, maria.bartnes@sintef.no

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS