Stilling:

Kommunikasjonsmedarbeider

Søknadsfrist: 20. september 2018

Simula Research Laboratory

Forskningssenteret Simula Research Laboratory er et ideelt og allmennyttig foretak somdriver grunnleggende og langsiktig forskning og utdanning innen programvare- og kommunikasjonsteknologi for å bidra til nyskaping og innovasjon i næringslivet. Selskapet driver forskning innen kommunikasjon i data- og mobilnettverk, vitenskapelige beregninger, kryptologi, maskinlæring og metoder for utvikling og testing av store programvaresystemer.

Selskapet kombinerer akademiske tradisjoner med en fleksibel organisasjonsmodell for å muliggjøre teknologisk utvikling med høy nytteverdi for industri og samfunn. I dag er vi 150 ansatte fra ca 35 forskjellige land.

Simula Research Laboratory søker en selvgående og fremoverlent person til vår administrasjonsavdeling. Vår nye kommunikasjonsmedarbeider vil jobbe selvstendig med et bredt spekter av kommunikasjonsfaglige oppgaver.

Du skal ha ansvaret for både oppdateringer og vedlikehold av internett/intranettsider og selskapets kontoer på sosiale medier. Du skal produsere og publisere redaksjonelt innhold (foto/video/tekst) på digitale flater. Det kan være forskningsformidling, men også andre aktiviteter i virksomheten . Produksjon av årsrapport er viktig og dialogen og oppfølgingen av eksterne produsenter av informasjonsmateriell (brosjyrer, web, film etc) er en del av stillingen.

Den vi søker bør ha 2-5 års arbeidserfaring med relevant utdannelse. Det er nødvendig med gode skriveferdigheter i både norsk og engelsk. Erfaring med kommunikasjonsarbeid i enten offentlig eller privat virksomhet er en fordel. Du har dokumentert erfaring fra kommunikasjon i digitale flater og er oppdatert på dagens medietrender. Du setter deg raskt inn i komplekse saker og formulerer treffsikre og relevante budskap. Som person er du proaktiv, nysgjerrig og samarbeidsorientert.

Vi er et fagmiljø med mye ulik kompetanse, og det er viktig at du har evne til å samhandle med forskjellige mennesketyper. Stillingen rapporterer til direktør i Simula School of Research and Innovation.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et kompetent og internasjonalt miljø lokalisert i flotte lokaler på Fornebu.

Har du spørsmål om stillingen kan de rettes til Mercuri Urval ved:

  • Line Askeland, tlf. 975 59 029, eller
  • Simulas administrasjonsavdeling v. Maria Benterud 954 95 616

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 20. september 2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknadene vil bli vurdert fortløpende.

Hjemmeside: www.simula.no

Søk her