Ledig stilling ved Universitetet i Agder

Seniorrådgiver knyttet til Center for Coastal Research

Søknadsfrist: 17.06.2019

Om stillingen

Ved Universitetet i Agder er det ledig en fast 20 % stilling som seniorrådgiver fra 01.08.19. Stillingen er knyttet til Center for Coastal Research (CCR), Institutt for naturvitenskapelige fag, Fakultet for teknologi og realfag, og arbeidssted er Campus Kristiansand.

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har over 1400 ansatte og 13 000 studenter. Det gjør oss til en av Sørlandets største arbeidsplasser. Våre ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra ulike fagområder. Samskaping av kunnskap er vår felles visjon. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor mange arbeidsfelt. Vi holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad.


Vi er et åpent og inkluderende universitet preget av samarbeidskultur. UiA har som mål å videreutvikle utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå.

Institutt for naturvitenskapelige fag har for tiden 43 ansatte i undervisnings- og forskerstillinger innen biologi, bioingeniørstudier og naturfagene i lærerutdanningene.

Denne stillingen skal bidra til å styrke instituttets strategi for å utvikle CCR – Centre for Coastal Research, som et toppforskningssenter for Universitetet i Agder.

CCR er et etablert forskningssamarbeid mellom UiA, HI Flødevigen, GRID Arendal og UiO. I dette samarbeidet inngår et bredt spekter av fagdisipliner (bl.a. populasjonsbiologi, statistisk og matematisk modellering, genomikk, bevaringsbiologi, eksperimentell- og feltøkologi). Disse fagfeltene studerer økologi og evolusjon hos ulike marine organismer.

CCRs forskningsportefølje består for en stor del av kystøkologi med et holistisk perspektiv og inkluderer menneskeskapt og samfunnsskapt påvirkning av økosystemet.

CCR består av ca. 30 ansatte med tilknytning til UiA (inkludert vitenskapelig ansatte, postdoktorer , stipendiater og administrativt personale) i tillegg til forskere fra HI Flødevigen, NIVA og GRID Arendal.

Stillingen er i det daglige arbeidet knyttet til Institutt for naturvitenskapelige fag og rapporterer som administrativt ansatt til fakultetsdirektøren.

Arbeidsoppgaver

Den som ansettes i stillingen vil bidra innen følgende arbeidsoppgaver:

  • markedsføring av forskningen ved senteret
  • bidra med forskningssøknader
  • formidle forskningsresultater og informasjon om aktuelle prosjekter nasjonalt og internasjonalt og overfor studenter og doktorgradsstipendiater
  • oversikt over finansieringskilder
  • deltakelse i konferanser og kurs etc.
  • assistere med å arrangere workshops og konferanser
  • andre pålagte oppgaver

Det vil også være oppgaver knyttet til formidling av forskning (inkludert CCRs webside), kommunikasjon med og oppdatering på relevante sosiale medier.

Det vil også være aktuelt med forskningsadministrative oppgaver for instituttet, og den som ansettes vil ta del i fakultetets forskningsadministrative team.

Nødvendige kvalifikasjoner

  • høyere relevant utdanning på masternivå og relevant praksis. Dokumenterbar realkompetanse kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • erfaring fra arbeid med forskningsformidling
  • gode engelskkunnskaper og gode norskkunnskaper
  • gode IKT-kunnskaper

Ønskede kvalifikasjoner

  • bred innsikt og erfaring i marin arealforvaltning og marin ressursforvaltning

Personlige egenskaper

Det vil bli lagt vekt på søkernes personlige egenskaper, herunder selvstendighet og evne til å arbeide målrettet. Relevant praksis, personlig egnethet og gode samarbeidsevner vil være viktige.

Vi tilbyr

  • varierte arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
  • en stilling med utviklingsmuligheter i et mangfoldig miljø
  • moderne lokaliteter og et allsidig velferdstilbud
  • fleksibel arbeidstid
  • medlemskap i Statens pensjonskasse

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ lønnsplan 90.500, kode 1364 seniorrådgiver, kr. 565 500- 658 300 brutto pr. år. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen går det lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Generell informasjon

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Universitetet i Agder er en IA-virksomhet.

Den som ansettes har rettigheter og plikter etter de retningslinjer som gjelder for tekniske og administrative stillinger ved Universitetet i Agder, og må påregne endringer i organisering og oppgaver. Ansettelse foretas av Ansettelsesrådet for tekniske-/administrative stillinger ved Universitetet i Agder.

De best kvalifiserte søkerne blir invitert til intervju. Etter avtale med søkerne vil det bli innhentet referanseuttalelser før eventuell ansettelse. Mer om ansettelsesprosessen.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2.ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlisten. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil bli varslet i forkant av eventuell offentliggjøring.

Søknad

Søknaden og nødvendige opplysninger om utdanning og erfaring (inkl. vitnemål og attester) sendes elektronisk, benytt linken "Søk stillingen".

Søknaden må inneholde:

  • søknadsbrev som inneholder søkerens motivasjon for å søke stillingen, samt en kort oppsummering av tidligere arbeidserfaring og andre relevante opplysninger for stillingen
  • CV med oversikt og utdanning om arbeidserfaring og annen relevant erfaring
  • attester og vitnemål
  • kontaktinformasjon for referansepersoner

All dokumentasjon må være på engelsk, norsk, svensk eller dansk (hvis originalspråket er et annet).

Søknadsfrist: 17.06.19

Kontaktinformasjon

Forspørsmål om stillingen:

For spørsmål om søknadsprosessen:

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS