Stilling:

Jurist - kontraktsrådgiver (Forsknings- og innovasjonsavdelingen)

Søknadsfrist 24.03.2019

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har omlag 12.000 studenter og 1.700 ansatte. Vi er medlem av European Consortium of Innovative Universities. Universitetet har store ambisjoner. Vi skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.


Sammen med våre ansatte og studenter vil vi løfte blikket, og våge å tenke stort og nytt – vi vil utfordre det velkjente og utforske det ukjente.


Som universitetet er vi i hovedsak finansiert av statlige rammer og ekstern finansiering. UiS har en klar målsetning å øke ekstern finansiering.

Om stillingen

Universitetet i Stavanger søker etter kontraktsrådgiver.

Den som ansettes skal bidra til å videreutvikle støttefunksjoner og spisskompetanse innenfor kontraktsarbeid. Arbeidsoppgavene blir varierte og utfordrende og ligger i grenseflaten mellom forskning, innovasjon og administrasjon.

Som kontraktsrådgiver vil du arbeide tett med universitetets forskere, ledelse og administrasjon. Du vil også samarbeide med universitetets TTO og innovasjonsselskap Validé, samt delta i nasjonale og internasjonale nettverk innenfor fagområdet. Stillingen er organisatorisk plassert ved Forsknings- og Innovasjonsavdelingen (FIA).

Hovedoppgaver

  • sikre universitetets forskningsresultater ved inngåelse av kontrakter om eksternt finansiert virksomhet, herunder kvalitetssikring av kontrakter med både nasjonale og internasjonale institusjoner og selskaper samt forvaltning og rådgivning innenfor regelverk om immaterielle rettigheter
  • bistå ved utarbeidelse og kvalitetssikring kontrakter
  • gi råd til ledere og forskere ved inngåelse av kontrakter
  • utarbeide retningslinjer og rutiner innenfor ansvarsområdet
  • ivareta opplæring av ansatte i håndtering av kontrakter, herunder gjeldende IPR-regelverk
  • saksbehande og gi råd innenfor forskningsadministrasjon for øvrig.

Oppgavene omfatter arbeid innenfor blant annet følgende juridiske områder: avtalerett, opphavsrett, patentrett, lisensiering, arbeidsrett, forskningsetikk og EØS-/konkurranserett.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker etter kontraktsrådgiver med mastergrad i rettsvitenskap eller tilsvarende. Videre legges det vekt på at den som ansettes har:

  • arbeidserfaring fra juridiske områder som oppgavene omfatter
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på engelsk og norsk, eller et annet skandinavisk språk
  • økonomisk kompetanse innenfor investering, finansiering og lignende
  • samarbeids- og kontaktskapende evner

Vi tilbyr

  • interessante og krevende arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
  • gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • lønn etter Statens lønnsregulativ l.pl 90.500, kode 1434, kr 600.000-680.000 bto pr år. I særskilte tilfeller kan høyere avlønning og innplassering som seniorrådgiver vurderes.
  • gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
  • mer om ansattgoder og fordeler på uis.no

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • Forsknings- og innovasjonsdirektør Troels Jacobsen, tlf 51 83 30 63, epost troels.jacobsen@uis.no

Opplysninger om ansettelsesprosessen fås ved henvendelse til:

  • Teamleder rekruttering May Merete Tjessem Opdal, epost may-m.t.opdal@uis.no, tlf 51 83 30 11 / 402 39 696

Søknad

Søk stillingen elektronisk via "Søk stillingen" på denne siden. Her registreres søknad og CV med relevant utdanning og arbeidserfaring. Relevante vitnemål, attester og eventuelt annen dokumentasjon som du ønsker det skal tas hensyn til lastes opp som vedlegg til søknaden.

Dokumentasjonen må foreligge på et skandinavisk språk eller engelsk. Dersom vedleggene overskrider 30 MB til sammen må de komprimeres før opplasting. Opplysninger og dokumentasjon som det skal tas hensyn til ved vurdering må være registrert innen søknadsfristens utløp. Kontaktinformasjon til tre referansepersoner oppgis i søknaden eller på forespørsel.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste, jf offentlighetsloven § 25.

UiS vurderer bare søknader og vedlegg registrert i JobbNorge.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS