Stilling:

Seniorrådgiver innen forretningsutvikling og design

Søknadsfrist 20. august 2018

Universitet i Agder

Universitet i Agder har over 1300 ansatte og 13 000 studenter. Det gjør oss til en av Sørlandets største arbeidsplasser. Våre ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra ulike fagområder. Samskaping av kunnskap er vår felles visjon. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor mange arbeidsfelt. Vi holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad.

Vi er et åpent og inkluderende universitet preget av samarbeidskultur. UiA har som mål å videreutvikle utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå.

Ved Universitet i Agder (UiA) er det ledig en fast 100 % stilling som seniorrådgiver. Stillingen er knyttet til Senter for Entreprenørskap, og arbeidssted er for tiden på Campus Kristiansand. Tiltredelse etter avtale med SfE.

Senter for Entreprenørskap (SfE) er i vekst og utvider sine tjenester og tilbud. SfE har ansvar for entreprenørskapsopplæringen på alle fakulteter ved UiA, og driver aktiv forskning innen entreprenørskapsrelevante emner. I tillegg har senteret etablert UiA Nyskaping, som jobber med kommersialisering av ansatte- og studenters forskning. Det er utstrakt kontakt med regionens arbeidsliv og med det entreprenørielle økosystemet.

Arbeidsoppgaver:

Hovedfokus for stillingen som seniorrådgiver for forretningsutvikling og design ved SfE er å videreutvikle eksisterende tilbud og samtidig utvikle nye tjenester, herunder en helhetlig og effektiv organisering av tjenestene ved senteret. I tillegg vil det være behov for å videreutvikle markedsføringen både internt og eksternt.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av tjenestedesign og god brukerinteraksjon. Du har erfaring og kunnskap om hvordan «design thinking» kan bidra i forretningsutvikling og innovasjonsprosesser. Du er nyskapende, samarbeidsorientert og lidenskapelig opptatt av å forstå både menneskelig atferd og entreprenørskap. Det er behov for at du er en dyktig kommunikator både når det gjelder presentasjoner, skriftlig og ved gjennomføring av workshops.

Den som tilsettes må ha:

 • relevant design utdanning på masternivå. Dokumenterbar realkompetanse kan i spesielle tilfeller kompensere for deler av utdanningskravet.
 • minimum toårig økonomiutdanning på bachelor nivå
 • god forretnings- og prosessforståelse
 • erfaring fra merkevarebygging
 • gode norsk og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Det er en fordel med god kjennskap til universitets- og høgskolesystemet, samt god forståelse for organisasjonsutviklingsprosesser.

Vi ser etter en person med følgende personlige egenskaper:

 • gode samarbeidsevner
 • god formidlingsevne
 • serviceinnstilling
 • evne til å arbeide selvstendig

I tillegg til erfaring, spesialisering, og egnethet i forhold til SfEs behov vil motivasjon, samarbeidsevner og personlig egnethet vektlegges ved rangering av søkerne.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Det vil også bli innhentet referanser etter nærmere avtale med søkeren.

Vi tilbyr:

 • varierte arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
 • en stilling med utviklingsmuligheter i et mangfoldig miljø
 • moderne lokaliteter og et allsidig velferdstilbud
 • fleksibel arbeidstid

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ lønnsplan 90.500, seniorrådgiver kode 1364, kr. 524.200 – 607.700 pr. år. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen går det lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad avspeile mangfoldet i befolkningen, og det er et personalpolitisk mål for Universitetet i Agder å oppnå en balansert sammensetning. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte personer til å søke uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn, alder eller funksjonsevne.

Den som tilsettes har rettigheter og plikter etter de retningslinjer som gjelder for tekniske og administrative stillinger ved Universitetet i Agder, og må påregne endringer i organisering og oppgaver. Tilsetting foretas av tilsettingsrådet for tekniske-/administrative stillinger ved Universitetet i Agder.

Søknaden og nødvendige opplysninger om utdanning og erfaring (inkl. vitnemål og attester) sendes elektronisk, benytt linken "Søk stillingen".

Søknadsfrist: 20.08.2018.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder for Senter for Entreprenørskap/ UiA Nyskaping Bjørn-Tore Flåten, tlf. 38 14 2312, e-post: [email protected].

Spørsmål om søknadsprosessen fås ved henvendelse til seniorrådgiver, HR, Anna C. Færavaag, e-post: [email protected], tlf. 38 14 24 14

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2.ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Web: www.uia.no

Søk stillingen