Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Rådgiver tilknyttet Befolkningsundersøkelsen i Nord (BIN) ved Institutt for samfunnsmedisin

Søknadsfrist: 27.05.2019

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Ved Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for samfunnsmedisin, er det ledig et engasjement som rådgiver i 100 % stilling for snarlig tiltredelse. Engasjementet har en varighet t.o.m. 31.12.21, med mulighet for forlengelse.

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Stillingen er tilknyttet stab i en stor strategisk, tverrfakultær satsing ved UiT Norges arktiske universitet, Befolkningsundersøkelser i nord (BIN). Satsingen er forankret ved Det helsevitenskapelige fakultet og gjennomføres i tett samarbeid med Tromsøundersøkelsen ved Institutt for samfunnsmedisin.

Forskning med utgangspunkt i befolkningsundersøkelser, biobanker og helseregistre er et strategisk satsingsområde ved Det helsevitenskapelige fakultet.

Institutt for samfunnsmedisin og BIN

Institutt for samfunnsmedisin er ett av ti institutt ved Det helsevitenskapelige fakultet og driver forskning innen epidemiologi, helsetjenesteforskning og allmennmedisin. Instituttet har rundt 200 ansatte.

BIN skal svare på nasjonale og internasjonale spørsmål om helse og levekår med et særlig ansvar for nordområdene gjennom utvikling av nye fremragende forskningsmiljøer på tvers av fakulteter og fagmiljøer. Forskningen bygges rundt 6 innsatsområder; teknologi, livsstil og helse, sosial ulikhet i helse, barne- og ungdomshelse, miljøgifter og andre datakilder fra nord.

For ytterligere informasjon:

https://en.uit.no/forskning/forskningsgrupper/gruppe?p_document_id=589113

Arbeidsoppgaver

  • Initiere og koordinere aktiviteter (møter, arrangementer) og miljøer i satsingen
  • Etablere og vedlikeholde administrative rutiner i tett samarbeid med deltakende parter
  • Svare på henvendelser fra interne og eksterne forskere og miljøer
  • Forberede saker til råd og utvalg i satsingen
  • Yte administrativ støtte til leder
  • Ivareta kommunikasjon og samfunnskontakt, herunder vedlikehold av hjemmesider, intranett og sosiale medier
  • Øvrige administrative oppgaver må påregnes

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en proaktiv, utadrettet og serviceinnstilt teamarbeider med godt humør som liker å ta fatt på nye arbeidsoppgaver. Du må arbeide strategisk og systematisk, og kunne initiere og gjennomføre tiltak.

Det forutsettes høyere utdanning på masternivå. Videre vil administrativ erfaring og dokumentert gjennomføringskraft vektlegges. Det er en fordel med kjennskap til universitetssektoren.

Det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Gode samarbeidsevner er avgjørende og personlig egnethet vektlegges tungt.

Arbeidsvilkår

Vi tilbyr et godt, sosialt og dynamisk arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og gode utviklingsmuligheter.

Lønn etter statens regulativ kode 1434 rådgiver. Fra bruttolønn trekkes det 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til:

Søknad, CV og vedlegg sendes elektronisk via skjema på denne siden, "Søk stillingen".

Generelt

Ved UiT vektlegges mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Velkommen som søker!

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS