Stilling:

Rådgiver / seniorrådgiver innen personal og organisasjonsutvikling - Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE)

Søknadsfrist 05.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

Fakultetet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE) består av Institutt for arktisk og marin biologi, Norges Fiskerihøgskole og Handelshøgskolen. Fakultetets primæroppgaver er å utøve forskning, undervisning og formidling på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor sine fag. Prioriterte forskningsfelt er

akvatiske og terrestriske økosystemer, klima, fisk og dyrs tilpasning til livet i Arktis, marin bioteknologi/bioprospektering, akvakultur/fiskehelse, marine næringsmidler, bedrifts- og næringsøkonomi, ressurs- og miljøøkonomi, markedsforskning og ressursforvaltning. Fakultetets tverrfaglige profil gir god anledning til å utvikle forskningsprosjekter der flere faggrupper samarbeider.

Om stillingen

Ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE) er det ledig en fast 100% stilling som rådgiver/seniorrådgiver innen personal og organisasjonsutvikling. Stillingen er plassert i Seksjon for personal og økonomi.

BFE består av Institutt for arktisk og marin biologi, Norges Fiskerihøgskole og Handelshøgskolen. Administrasjonen ved BFE er organisert i tre seksjoner; Seksjon for personal- og økonomi, Seksjon for studie, forskning og formidling, samt Seksjon for fartøy og tekniske tjenester. Seksjon for personal og økonomi har ca. 10 stillinger etter omorganiseringen knyttet til ADM 2020. Den som tilsettes rapporterer til seksjonsleder for personal og økonomi, men vil måtte påregne å arbeide selvstendig opp mot alle ledere ved fakultetet i tett samarbeid med dekan og fakultetsdirektør.

Du får jobbe med

Sentrale arbeidsoppgaver vil være lederstøtte knyttet til personaloppfølging og organisasjonsutvikling, både enkeltsaker men også støtte til å utvikle et godt arbeidsmiljø ved fakultetet, instituttene og forskningsgruppene. Det må også påregnes andre arbeidsoppgaver innen fagfeltet som ikke vil bli ivaretatt av de nye fellestjenestene ved UiT.

Kvalifikasjoner

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Kunnskap om utvikling av organisasjoner
  • Kunnskap om utvikling av ledere og medarbeidere
  • Erfaring fra både strategisk og operativt HR-arbeid
  • Erfaring med å bygge godt arbeidsmiljø og prestasjonsorientert kultur
  • Erfaring med konflikthåndteringer og vanskelige samtaler
  • Høyere relevant utdanning (minimum mastergrad el tilsvarende)
  • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet for stillingen. Den som tilsettes må være løsningsorientert, brenne for å arbeid med å utvikle mennesker og organisasjoner. Videre må vår nye medarbeider være god til å kommunisere både skriftlig og muntlig. Ledererfaring vil telle positivt. Det er en fordel med kjennskap til norsk offentlig forvaltning, relevant lov- og avtaleverk og universitets- og høgskolesektoren innen HR-feltet.

Vi tilbyr

  • fleksibel arbeidstid
  • trening i arbeidstida
  • gode pensjons- og velferdsordninger

Slik søker du

  • Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema på denne siden og skal inneholde:
  • søknadsbrev
  • elektronisk utfylt CV (fullstendig oversikt over utdanning og praksis)
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon
  • vitnemål og attester

Bedømmelse forutsetter at søknadsdokumenter (nevnt under) er vedlagt i Jobbnorge innen søknadsfristens utløp. Dokumenter som skal vurderes må være sertifisert og oversatt til skandinavisk eller engelsk.

Lønns- og arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ kode 1434 rådgiver eller 1364 seniorrådgiver etter kvalifikasjoner.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn

Arbeidsområde og organisering kan endres, og andre oppgaver innenfor avdelingens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

eller

Generell informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS