Stilling:

Rådgiver - Fast stilling (Det helsevitenskapelige fakultet)

Søknadsfrist 05.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Om stillingen

Vil du jobbe med helseutdanning i Nord? Er du selvstendig, lærevillig og har stor arbeidskapasitet?

Da søker vi deg som medarbeider ved Det helsevitenskapelige fakultet!

Ved det helsevitenskapelige fakultet er det ledig fast stilling som rådgiver. Stillingen er todelt hvor 50% er tilknyttet Seksjon for forskning, utdanning og formidling og 50% er tilknyttet Senter for helsefaglig pedagogisk utvikling (HelPed). HelPed representerer en infrastruktur for utdanning og utdanningskvalitet. Senteret har ansvar for å tilby kompetansehevende tiltak i studentveiledning for våre praksissteder, støtte og veilede instituttene, samt bidra til kompetanseutvikling for undervisningskvalitet og læring. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Du får jobbe med

Stillingens arbeidsoppgaver omhandler koordinering av praksisplasser for studenter på Det helsevitenskapelige fakultet. Oppgavene krever tett samarbeid med studieprogram, kommuner og helseforetak og er formalisert gjennom samarbeidsavtaler. Andre arbeidsoppgaver vil være oppfølging av avtaleverk og dialogmøter. I HelPed vil arbeidsoppgavene være tilknyttet utvikling og daglig drift i senteret med varierte arbeidsoppgaver med koordinering og støtte av vitenskapelig aktivitet som sentrale oppgaver. Merkantile oppgaver som ikke gis av de administrative fellestjenestene vil også tilfalle stillingen.

Vi søker etter en person med gode samarbeidsevner som trives med et stort kontaktnett og varierte arbeidsoppgaver. Den som tilsettes må evne å jobbe nøyaktig, selvstendig og systematisk.

Endringer i stillingens innhold og arbeidsoppgaver må kunne påregnes.

Kvalifikasjoner

Krav for ansettelse:

  • Høyere utdannelse, minimum bachelorgrad
  • Meget god fremstillingsevne i norsk, både skriftlig og muntlig

Fordel for ansettelse:

  • Erfaring fra offentlig sektor og saksbehandling, fortrinnsvis innen universitets- og/eller helsesektoren
  • Gode kunnskaper innen relevante IKT- systemer som for eksempel ePhorte

Personlige egenskaper vi søker:

  • Stor arbeidskapasitet
  • Evne til å jobbe selvstendig, strukturert og systematisk
  • Utviklingsorientert
  • Lærevillig
  • Stillingen innebærer utstrakt samhandling med ulike fagmiljø, foretak og kommuner, og det legges vekt på å ha en positiv, konstruktiv og løsningsfokusert dialog

Personlig egnethet for stillingen vil vektlegges.

Vi tilbyr

  • Varierte arbeidsoppgaver i et livlig og godt arbeidsmiljø
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom oppfølgning av dyktige ledere og medarbeidere, samt deltakelse på interne og eksterne kurs
  • Fleksibel arbeidstid og lønnet overtid
  • Gode velferdsordninger, som for eksempel trening i arbeidstiden

Slik søker du

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema på denne siden og skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • elektronisk utfylt CV (fullstendig oversikt over utdanning og praksis)
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon
  • vitnemål og attester

Lønns- og arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ kode 1434 rådgiver.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn

Arbeidsområde og organisering kan endres, og andre oppgaver innenfor avdelingens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med

eller

Generell informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS