Stilling:

Markedsrådgiver UiT

Søknadsfrist 05.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

En av Nord-Norges viktigste jobber – markedsrådgiver UiT

En av Nord-Norges viktigste jobber!

Nord-Norge har stort behov for kompetanse og kvalifisert arbeidskraft.

Å få unge mennesker til å ta utdanning i landsdelen ved et av UiT Norges arktiske universitets ti studiesteder er av avgjørende betydning for å sikre utviklingen av Nord-Norge. Seksjon for studentrekruttering, marked og grafiske tjenester ved UiT Norges arktiske universitet søker en engasjert og analytisk kollega med innsikt i ei ung målgruppe og markedsføring.

Om stillingen

Seksjon for studentrekruttering, marked og grafiske tjenester er en av fem seksjoner ved avdeling for forskning, utdanning og formidling. Seksjonen, som består av 17 årsverk, er organisert i to faggrupper; faggruppe for studentrekruttering og marked og faggruppe for grafiske tjenester.

Du blir en del av ei dedikert faggruppe med en god blanding av erfaring fra utdanningssektoren og nærhet til målgruppa, og med bakgrunn fra markedsføring, merkevarebygging, innovasjon og samfunnsvitenskap.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Ta aktiv del i faggruppas kjerneaktiviteter for å rekruttere nye studenter - forberedelse, gjennomføring og evaluering av skolebesøk, utdanningsmesser og arrangement.
  • Opplæring av ansatte og studenter som deltar i rekrutteringsarbeidet. Analyse av egne og eksterne datakilder og gjøre disse relevant og tilgjengelig for egen organisasjon.
  • Anvende analyser for å gjøre gode strategiske beslutninger både for studentrekruttering og UiTs samlede profilering.

Kvalifikasjonskrav

  • Fortrinnsvis master i markedsføring, kommunikasjon eller økonomiske fag. Relevant praksis eller annen utdanningsbakgrunn vil vurderes.
  • Dokumentert arbeidserfaring med analyse og/eller merkevarebygging
  • Dokumentert kjennskap og innsikt i medieutviklingen og analyseverktøy
  • Innsikt og interesse for ei ung målgruppe (aldersgruppe 16-26)

Vi søker følgende egenskaper:

  • Engasjert
  • Analytisk
  • Operativ tilnærming og gjennomføringskraft

Personlig egnethet og gode samarbeidsevner vil bli tillagt vekt.

Vi tilbyr

  • En viktig jobb det er lett å brenne for!
  • Varierte og framover lente arbeidsoppgaver i en av landsdelens største avdelinger for kommunikasjon, markedsføring og profilering.
  • Engasjerte og kompetente kolleger

Lønn etter statens regulativ kode 1434 rådgiver. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

  • Seksjonssjef Kjetil Undseth e-post: kjetil.undseth@uit.no tlf. 77 62 32 51 / 41 50 74 73
  • Stine-Marie Andreassen tlf: 77 64 45 96 / 93 04 08 84

Søknad, CV og vedlegg sendes elektronisk via skjema på denne siden, "Søk stillingen".

Generell informasjon

Tilsettingen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. UiT er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS