LEDIG STILLING VED UIT NORGES ARKTISKE UNIVERSITET

Rådgiver økonomi / prosjektøkonomi - vikariat

Søknadsfrist: 15.11.2020

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag

Om stillingen

Ved UiT Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK) er det fra 1.12.2020 tom 31.12.2021 ledig et vikariat i 100 % stilling som rådgiver innen økonomi. Stillingen er plassert i ledelse og stab ved UMAK, som støttefunksjon til forskere og instituttledere som jobber aktivt innen eksternt finansiert virksomhet.

Arbeidssted er UiT i Tromsø.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er i hovedsak rettet inn mot oppgaver knyttet til søknader og drift av eksternt finansierte prosjekter. Finansieringskildene er blant annet Norges forskningsråd, EU og offentlige og private kilder.

Arbeidsoppgavene vil omfatte både drifts- og utviklingsoppgaver, økonomiske analyser og veiledning/støtte til prosjektledere/enhetsleder. Andre arbeidsoppgaver kan også bli aktuelle, avhengig av kvalifikasjoner og interesser til den som blir ansatt.

Kontakt

Flere opplysninger om stillingen kan du få av:

Kvalifikasjoner

Det kreves master eller tilsvarende innen økonomisk-administrative fag. Utdanningskravet kan i særskilte tilfeller fravikes for kandidater med utdanning på bachelornivå og som har omfattende relevant erfaring. Erfaring fra lignende arbeid innenfor universitets- og høgskolesektor vil bli vektlagt.

UiT benytter UBW økonomisystem. Erfaring fra dette eller lignende systemer er en fordel.Vi søker en person med utpregede analytiske evner, god tallforståelse og gode Excel-kunnskaper.

Søkere må ha gode ferdigheter i norsk eller annet skandinavisk språk og en god beherskelse av engelsk, både skriftlig og muntlig.

I vurderingen av søkerne vil vi vektlegge søkers motivasjon og personlige egnethet for stillingen.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Fleksibel arbeidstid
  • Gode pensjons- og velferdsordninger
  • Trening i arbeidstida

Stilling som rådgiver lønnes etter statens regulativ kode 1434. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknaden

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter for alle grader
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Midlertidig engasjerte eller vikarer som har vært sammenhengende ansatt ved UiT i over tre år, skal ansees som fast ansatt, jf. statsansatteloven § 9 (3).

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og personer som har stått utenfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).

UiT er legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS