Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Rådgiver forskerutdanning - Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Søknadsfrist: 26.04.2020

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Om stillingen

Ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi (NTF) er det ledig en fast 100 % stilling som rådgiver knyttet til forskerutdanningen.

Fakultetet har ph.d.-program i realfag med ca 200 kandidater og ca 20 disputaser i året. Fakultetet medvirker og har administrativt koordineringsansvar for Fellesgraden i nautiske operasjoner med ca 25 kandidater og årlig ca 5 disputaser.

Stillingen er knyttet til forskning, utdanning - og formidlingsseksjonen (FUF) i fakultetsadministrasjonen. Seksjonen består av 20 ansatte, derav er ca 1,5- 2 årsverk innen forskerutdanningene.

NTF består av 6 institutter; institutt for fysikk og teknologi, institutt geovitenskap, institutt for informatikk, institutt for kjemi og institutt for teknologiog sikkerhet. Administrasjonen ved NTF er organisert i stab og to seksjoner; seksjon for økonomi, samt seksjon for forskning, utdanning og formidling. Ved fakultetet er det om lag 450 årsverk og 1200 studenter. Fakultetet driver forskning, undervisning og utadrettet virksomhet i en rekke teknologiske og naturvitenskapelige fag på høyt nasjonalt nivå, og har sentre for fremragende forskning (SFF), sentre for fremragende innovasjon (SFI), samt senter for fremragende utdanning (SFU).

Arbeidssted er UiT i Tromsø.

Arbeidsoppgaver

Sentrale oppgaver tilknyttet forvaltning av ph.d.-programmet er:

  • opptak av studenter til programmet
  • sekretær for Forskerutdanningsutvalget, med ansvar for saksbehandling
  • saksbehandling og administrativ støtte i forbindelse med innlevering av avhandling
  • overordnet ansvar for forvaltning av programmets emner
  • gjennomføring av midtveisevaluering
  • gjennomføring og administrativ oppfølging av framdriftsrapportering
  • studieadministrative oppgaver som godkjenning av studiepoeng, evaluering av programmet, studentveiledning m.m.
  • strategisk arbeid og utvikling av ph.d.-programmet
  • arbeid med seksjonens nettsider

Andre oppgaver må påregnes ved behov.

Kontakt

Flere opplysninger om stillingen kan du få av:

  • Seksjonssjef for forskning, utdanning - og formidlingsseksjonen, Tore Guneriussen, Telefon: 77645413, E-post: tore.guneriussen@uit.no

Kvalifikasjoner

Det kreves utdanning på høyere grads nivå, minimum mastergrad, og meget gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. Det er en fordel med erfaring fra offentlig saksbehandling, fortrinnsvis innen studieadministrativt arbeid.

Ved vurdering av søkerne vil det bli lagt vekt på kjennskap til/erfaring fra arbeidsområdene og relevante IKT-systemer, f.eks. ePhorte og FS. Det forutsettes at den som tilsettes kan arbeide selvstendig, har gode samarbeidsevner og serviceinnstilling og evne til fleksibilitet.

I vurderingen av søkerne vil vi vektlegge søkers motivasjon og personlige egnethet for stillingen.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Gode velferdsordninger
  • Gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Søknaden

Søknaden må inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter for alle grader
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Søknaden leveres elektronisk gjennom Jobbnorge.

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Stilling som rådgiver lønnes etter statens regulativ kode 1434. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og personer som har stått utanfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).

UiT er legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS