Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Rådgiver - Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Søknadsfrist: 05.02.2020

Om stillingen

Ved Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning er det ledig fast stilling som rådgiver.

Arbeidsoppgaver

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Stillingens ansvars- og arbeidsoppgaver vil i hovedsak være saksbehandling knyttet til forskningsadministrasjon og ph.d.-utdanningen. Det vurderes å også å legge koordineringsansvaret for fakultetets undervisningsplanlegging (rom- og timeplanlegging) til stillingen. Alle oppgaver innenfor fakultetsadministrasjonens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen. Endringer i ansvarsområder må påregnes ved behov eller ved endring i organisasjonen.

Kvalifikasjonskrav

Akademisk utdanning av høyere grad.

For søkere med særlig relevant erfaring fra utdanningssektoren vil det kunne dispenseres for krav om høyere grad. Stillingen krever evne til konstruktivt samarbeid, og den som ansettes må ha stor arbeidskapasitet, må kunne arbeide selvstendig, være sørvisinnstilt og fleksibel. Det kreves relevant erfaring fra saksbehandling/administrasjon i sektoren og gode IKT-kunnskaper. Det er videre krav om god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk. Personlig egnethet vil tillegges stor vekt.

Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning har 7 institutter og 4 sentre. Ved fakultetet er det omlag 650 årsverk og 4200 studenter. Fakultetet driver forskning, undervisning og utadrettet virksomhet i en rekke humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag/disipliner. Innenfor flere fagfelt har fakultetet de tyngste forskningsmiljøene i Norge og landsdelen, og store deler av undervisningstilbudet er også unikt i nordnorsk sammenheng. Fakultetet driver sosialfaglige profesjonsutdanninger og har hovedansvar for universitetets samlede portefølje innen lærerutdanning.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Gode velferdsordninger
  • Gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Stilling som rådgiver lønnes etter statens regulativ kode 1434. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknad

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • Søknadsbrev
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning og arbeidserfaring)
  • Vitnemål og karakterutskrifter
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Søkere som blir innkalt til intervju må ta med orginale vitnemål og attester.

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. UiT er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Mer informasjon om stillingen

Mer informasjon om stillingen kan du få fra:

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS