Stilling:

Rådgiver ved Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen

Søknadsfrist: 07.10.2018

Nord universitet

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 12.000 studenter og 1.200 ansatte fordelt på ni studiesteder.


Fakultet for lærerutdanning, og kunst- og kulturfag utdanner fremtidens lærere fra barnehage til videregående skole og innen idrett og estetiske fag. Våre kandidater spiller en sentral rolle i den kunnskapsbaserte utviklingen av samfunnet, både regionalt og nasjonalt. Vi skal bidra til å utvikle praksisfeltet vi utdanner for, så forskningstilnærmingen vår er profesjonsrettet og praksisnær. Fakultetet tilbyr doktorgrad (ph.d.) i studier av profesjonspraksis. Fakultet for lærerutdanning, og kunst- og kulturfag har 3500 studenter, og 350 ansatte i Levanger, Bodø og Nesna.


Les mer: www.nord.no/flu.

Om stillingen

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen(KKS) ved Nord universitet i Bodø har ledig 60% stilling med mulighet for utvidelse til 100 % stilling som rådgiver for grunnopplæringen for snarlig tiltredelse.

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS)

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS)skal bidra til økt kvalitet i kunst og kulturfagene i barnehagen og grunnopplæringen. KKS skal bidra til engasjement for fagene og for økt interesse for opplæring i kunst- og kulturfag. KKS skal også bidra til at barnehager og skoler får økt kompetanse til å tolke og operasjonalisere rammeplanen og læreplanverket. KKS skal støtte andre institusjoner og særlig lærerutdanningene i deres arbeid med kompetanseutvikling innen kunst- og kulturfag i skolene og barnehagene.

Senterets målgruppe er lærerutdanningene, barnehage- og skoleeiere, ledere og ansatte i barnehager og skoler og PP-tjenesten. KKS samarbeider med aktuelle nasjonale og internasjonale faglige nettverk, organisasjoner og miljøer.

KKS ble oppnevnt av Kunnskapsdepartementet i 2007, men ble underlagt Nord Universitet, både administrativt og faglig fra 01.01.2018. Se vår hjemmeside kunstkultursenteret.no for mer informasjon.

Arbeidsoppgaver

Ansvar og oppgaver for stillingen vil være rettet inn mot hele grunnopplæringen og lærerutdanningen. Arbeidsoppgavene vil i stor grad dreie seg om:

  • Å utvikle og spre støtte og veiledningsmateriell til lærere innen fagområde musikk til ressursbasen på vår nettside kunstkultursenteret.no.
  • Støtte andre institusjoner og særlig lærerutdanningen med kompetanseutvikling
  • Veilede og inspirere skoleeiere, skoleledere, lærere og lærerutdanningen i arbeidet med kunst og kulturfagene.

Kvalifikasjonskrav

  • Den som tilsettes må ha høyere utdanning som lærer, fortrinnsvis på masternivå. Vi søker etter kandidater med fordypning og/eller erfaring innenfor musikkfag i opplæringen.
  • Praksis og erfaring som lærer fra grunnopplæringen vil bli vektlagt.

Øvrige kvalifikasjoner og personlig egnethet

  • Vi søker deg som er engasjert, nytenkende og kreativ.
  • Evne til samarbeid eksternt og internt vil være viktige egenskaper.
  • Vi forventer at du tar særlig ansvar for din del av jobben samtidig som du jobber tett med dine kollegaer.
  • Vi er 10 ansatte som er opptatt av å gjøre hverandre gode og jobbe sammen.
  • God språklig formuleringsevne og formidlingsevne vektlegges.
  • Det vil bli lagt vekt på personlig egenskaper, aktuell erfaring og kompetanse.

Vi kan tilby

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ, kode 1434 rådgiver, ltr. 57 - 64, årslønn: 497.000,- til 565.500,- avhengig av ansiennitet og kvalifikasjoner. I spesielle tilfeller kan høyere lønn vurderes.

Fra lønnen går lovfestet innskudd i Statens pensjonskasse.

  • God låne-, forsikrings- og pensjonsordning i Statens pensjonskasse.
  • Kreativt og kollegialt arbeidsmiljø
  • En arbeidsplass i stadig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Aktivt bedriftsidrettslag

Generell informasjon

Den som tilsettes må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingene. Det tas forbehold om endringer i ansvars- og arbeidsområdet som følge av framtidige organisasjonsendringer ved Nord universitet.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtalen for Hovedavtalen i Staten.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Søknad

Søknad m/cv kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk innen 07.10.2018

All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Referanse: 30081048

Søknadsfrist: 07.10.2018

Søk på stillingen

fnokode:1234

Powered by Labrador CMS