Stilling:

Rådgiver / seniorrådgiver - internasjonalisering

Søknadsfrist 14.08.2018

Nord universitet

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 12.000 studenter og 1.200 ansatte fordelt på ni studiesteder.

Fakultet for sykepleie og helsevitenskap (FSH) utdanner kompetente og fremtidsrettede sykepleiere og spesialister innen helse, omsorg og praksisnær forskning. Vi skal bidra til å løse framtidige utfordringer innen helse og velferd. Fakultetet tilbyr en tverrfakultær doktorgrad (ph.d) i profesjonspraksis.

Fakultet for sykepleie og helsevitenskap har 2400 studenter og 200 ansatte. Det faglige miljøet er organisert i faggruppene Sykepleie, Farmasi og Vernepleie og psykisk helse.

For mer informasjon, se fakultetets nettsider: Nord.no/FSH

Om stillingen

Fakultet for sykepleie og helsevitenskap (FSH) har ledig midlertidig stilling som rådgiver/seniorrådgiver i fakultetets administrasjon. Fakultetet skal igangsette et internasjonaliseringsprosjekt innen forskning og studentmobilitet. Utlyst stilling skal være administrativt ansvarlig for fakultetets internasjonaliseringsarbeid, være prosjektsekretær og ivareta administrative oppgaver i prosjektet.

Arbeidet vil bestå av en gjennomgang av eksisterende internasjonale forsknings og utvekslingsavtaler, revisjon og utvikling av disse, søke og vurdere nye avtalepartnere ved relevante internasjonale universitet og høyskoler, støtte administrativt opp om fakultetets fagmiljøer innen internasjonalt arbeid, bidra til å utvikle system for risikovurdering og HMS i studentutveksling mv. Stillingen kan også tillegges andre oppgaver, som f.eks. veiledning til studenter og ansatte i spørsmål rundt utveksling og internasjonalisering.

Stillingens kontorsted er Bodø, og stillingen rapporterer til fakultetsdirektør.

Arbeidsoppgaver

  • Administrativt ansvarlig for fakultetets internasjonaliseringsarbeid
  • Prosjektsekretær for arbeidsgruppen for internasjonalisering
  • Kartlegging og utvikling av forsknings og studentutvekslingsavtaler
  • Utvikling av systematisk risiko og HMS system for internasjonalisering
  • Samarbeid med fagmiljøene om internasjonalisering i forskning og utveksling av studenter
  • Andre oppgaver knyttet til internasjonaliseringsarbeidet ved FSH

Kvalifikasjonskrav

  • Høyere utdanning, tilsvarende mastergrad. Manglende utdanning på masternivå kan erstattes av realkompetanse som er oppnådd gjennom lang og relevant praksis. Utdanningsnivået kan likevel ikke være lavere enn bachelornivå
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk eller et annet skandinavisk språk, samt engelsk

Øvrige kvalifikasjoner og personlig egnethet

Det er ønskelig med internasjonal erfaring innen forskning og høyere utdanning.Erfaring med IKT systemer som brukes i sektoren vektlegges, herunder Felles Studentsystem (FS), Fronter/Canvas. Kunnskap om offentlig forvaltning og erfaring fra universitets- og høgskolesektoren vektlegges også.

Det legges videre vekt på følgende:

  • Samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Helhetlig organisasjon- og systemforståelse
  • Evne til å prioritere i en hektisk arbeidssituasjon, planlegge og organisere arbeidet
  • Utviklingsorientering
  • Forståelse for akademia og hvordan administrasjon skal tilrettelegges for å oppnå universitetets mål
  • Personlig egnethet

Vi kan tilby

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ kode 1434 Rådgiver, ltr. 54 - 65, årslønn kr 472.300,- - 576.100,-. For særlig kvalifiserte søkere kan kode 1364 Seniorrådgiver vurderes, ltr. 63 - 70, årslønn kr 555.100,- - 631.700,-. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Fra lønnen går lovfestet innskudd i Statens pensjonskasse.

  • God låne-, forsikrings- og pensjonsordning i Statens pensjonskasse.
  • Kreativt og kollegialt arbeidsmiljø
  • En arbeidsplass i stadig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Aktivt bedriftsidrettslag

Generell informasjon

Den som tilsettes må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingene. Det tas forbehold om endringer i ansvars- og arbeidsområdet som følge av framtidige organisasjonsendringer ved Nord universitet.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale for Hovedavtalen i Staten.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Søknad

Søknad m/cv kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk innen 14.08.2018.

All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Referanse: 30080251

Søk på stillingen

fnokode:1234

Powered by Labrador CMS