Stilling:

Fast stilling som overingeniør (Institutt for klinisk medisin)

Søknadsfrist 2. januar 2019

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Ved Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for klinisk medisin, K. G. Jebsen TREC er det ledig en 100 % fast stilling som overingeniør. Stillingen er tilknyttet K.G. Jebsen TREC-senter for tromboseforsking.

Stillingens tilhørighetK.G.Jebsen TREC-senter for tromboseforskning (www.uit.no/forskning/trec) er et translasjonsmedisinsk forskningssenter finansiert av Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen, UiT- Norges arktiske universitet og Helse Nord RHF. Senteret har 5,2 faste vitenskapelige stillinger, 2 tekniske stillinger og 20-25 medarbeidere i midlertidige heltids- eller deltids- vitenskapelige stillinger som er lokalisert i Tromsø. I tillegg har senteret partnere i Bodø, Oslo, Stockholm, Leiden (Nederland)og San Diego (USA).

Professor John-Bjarne Hansen er senterleder. Forskningen ved senteret har som målsetning å identifisere nye arvelige- og miljømessige risikofaktorer, og utvide forståelsen av sykdomsutviklingen ved venøs blodpropp. TREC er organisert i tre forskergrupper; TREC-clinic, TREC-lab og TREC-epidemiology. Stillingen vil være tilknyttet forskergruppen TREC-lab.

Arbeidsoppgaver

Den som tilsettes vil ha daglig ansvar for alle oppgaver relatert til etablering, vedlikehold og drift av dyreforskning i TREC-lab. Kandidaten skal også føre protokoller for in vivo forsøk, samle inn og analysere data. Avhengig av kandidatens erfaring, kan opplæring hos TRECs samarbeidspartnere være nødvendig for å oppnå ønskede ferdigheter for å kunne utføre spesialiserte trombosemodeller.

Arbeidet innebærer eksponering for dyre- og planteallergener og anbefales ikke for personer med allergi eller astma plager.

Kvalifikasjoner

For stillingen kreves minimum bachelor, ingeniørutdannelse eller annen universitetsutdannelse i laboratoriemedisinske fag. Det er ønskelig med mastergrads-/sivilingeniørutdanning i relevante fag. Erfaring fra arbeid i forskningslaboratorium vektlegges.

Kandidaten må ha erfaring med:

Forskning med laboratoriedyr (inkludert mus):

  • Laboratoriedyrskurs for å utføre prosedyrer på dyr (for eksempel FELASA Kategori B eller EU-funksjon A, eller tilsvarende)
  • Avlshåndtering
  • Standard prosedyrer som f.eks. ørehakk/ genotyping
  • Anestesiadministrasjon
  • Injiseringer (intraperitonealt, intravenøst (halevener), subkutant)
  • Høsting av vev og organer (aorta, indre organer)
  • Immunohistokjemi (prøveforberedning og behandling)
  • Western blot

Det anses å være en fordel for kandidaten å ha erfaring med:

• Murine-modeller av trombose:

- Ferrokloridmodell, IVC Stenosis / Stasis-modell, mekanisk skademodell

- overvåking av trombosedannelse via ultralyd eller in vivo mikroskopi

• Cellekultur

• Ekstraksjon av primære celler fra vev / blod og generering av enkeltcellesuspensjoner

• Flowcytometri

• Konfokal mikroskopi

• Kvantitativ PCR

• siRNA knockdown

• Lentivirus over uttrykk

• Cellulær fraksjonering

Søkere må være serviceinnstilt, strukturert, nøyaktig og kunne arbeide selvstendig. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, samt personlig egnethet tillegges stor vekt.

Søker må beherske engelsk flytende, både skriftlig og muntlig. Norskkunnskaper er en fordel.

Potensielle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Om stillingen

Stillingen lønnes etter Statens regulativ kode 1087 overingeniør, eller kode 1181 senioringeniør avhengig av kvalifikasjoner. Fra bruttolønn trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen i annonsen.

Ved UiT Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og vil forsøke å legge arbeidsforholdene til rette for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; Personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS