LEDIG STILLING VED UIT NORGES ARKTISKE UNIVERSITET

Overingeniør tilknyttet paramedisinstudiet

Søknadsfrist: 21.12.2021

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Det helsevitenskapelige fakultet / Institutt for helse- og omsorgsfag

Om stillingen

Ved Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for helse- og omsorgsfag (IHO) er det ledig 50 % stilling som overingeniør tilknyttet bachelorstudiet i paramedisin. Stillingen gjelder for perioden 01.01.2022 – 31.12.2023. Arbeidssted er Tromsø.

Institutt for helse- og omsorgsfag (IHO) er ett av ti institutter ved Det helsevitenskapelige fakultet. IHO skal gjennom sin samlede forsknings-, utviklings-, og utdanningsaktivitet bidra til å videreutvikle helse- og omsorgstjenester av høy faglig kvalitet for den nordnorske befolkningen. Instituttet utdanner ergoterapeuter, fysioterapeuter, radiografer, paramedisinere og sykepleiere, og har studieprogrammer knyttet til grunn-, videre- og masterutdanninger innen disse fagområdene. Instituttet har nærmere 250 ansatte i hel- og delstillinger og er hovedsakelig lokalisert i Tromsø, Hammerfest, Narvik og Harstad. Instituttet bidrar i ph.d.-programmet ved Det helsevitenskapelige fakultetet. Forskningsaktiviteten ved instituttet er organisert i sju forskningsgrupper.

Arbeidsoppgaver

Den som ansettes i stillingen vil få oppgaver knyttet til koordinering, undervisning og ferdighetstrening på paramedisinstudiet. Oppgaver blir fordelt i tett dialog med studieleder. Den som ansettes vil også bli involvert i utviklingsarbeid knyttet til bachelorprogrammet i paramedisin.

Kontakt

Kontaktpersoner for stillingen er:

Studieleder Thomas Hansen:

og konstituert studieleder Henriette Riley:

Kvalifikasjoner

For stillingen som overingeniør kreves høyere utdanning på bachelornivå, eller spesialutdanning tilpasset de oppgavene stillingen skal dekke, samt relevant lang praksis og spesialkompetanse tilpasset de oppgaver og funksjoner stillingen skal dekke.

Den som ansettes må ha omfattende og relevant erfaring fra klinisk og operativt arbeid i ambulansetjenester for å dekke undervisningsoppgavene som er knyttet til stillingen. Dessuten vektlegges spesielt erfaring fra ledelse og strategisk arbeid innen ambulansetjenesten. Det er sterkt ønskelig med erfaring innen undervisning og dokumentert interesse for undervisningsarbeid.

Søkere vil spesielt bli vurdert opp mot den etterspurte kompetansen og forutsetning for å utføre arbeidsoppgavene i stillingen.

Søker må beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig.Personlig egnethet og motivasjon for stillingen vektlegges. Dokumentert evne til å arbeide strukturert, målrettet og selvstendig, samt å ha gode samarbeidsevner vil bli vektlagt. Det kreves sterk motivasjon, arbeidskapasitet og ansvarsbevissthet for å delta i oppbyggingen av programmet. Spesielt viktig er det at den som skal bekle denne stillingen har evne til å motivere, holde oversikt og lede innen faget.

Vi tilbyr

  • et godt arbeidsmiljø
  • et fagmiljø med stort fokus på innovasjon
  • gode velferdsordninger
  • gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Stilling som overingeniør lønnes etter statens regulativ kode 1087. Fra bruttolønn trekkes det 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Arbeidsvilkår

Den som ansettes har plikt til å bidra i undervisning av alle studenter ved Det helsevitenskapelige fakultet ved behov, og må rette seg etter retningslinjer for undervisning og ta del i eksamensarbeid uten særlig godtgjørelse.

Den som ansettes må være villig til å engasjere seg i utviklingsarbeidet innen eget fag og for universitetet som helhet.

Søknaden

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter for alle grader
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Inkluderende arbeidsliv og mangfold

UiT Norges arktiske universitet har et personalpolitisk mål om å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som tar i bruk potensialet i befolkningens samlede kompetanse. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke og ønskeross medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver.

Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg som søker til å krysse av for dette i jobbsøkerportalen. Er det kvalifiserte søkere, kaller vi inn minst én i hver gruppe til intervju, og får du jobben, legger vi til rette for deg om du trenger det. Utenom å velge ut riktige kandidater bruker vi ikke avkrysningene til noe annet enn anonymisert statistikk. Les mer i Arbeidsgiverportalen.

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Midlertidig engasjerte eller vikarer som har vært sammenhengende ansatt ved UiT i over tre år, skal ansees som fast ansatt, jf. statsansatteloven § 9 (3).

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og personer som har stått utenfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).

UiT legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS