Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

3-årig vikariat som overingeniør / avdelingsingeniør - Det helsevitenskapelige fakultet

Søknadsfrist: 16.04.2020

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Det helsevitenskapelige fakultet / Institutt for klinisk medisin

Om stillingen

Ved Institutt for klinisk medisin er det ledig et 3-årig vikariat i 50 % stilling som overingeniør/avdelingsingeniør (til mai 2023). Tekniske stillinger er direkte underlagt instituttledelsen, men fordelt på ulike forskningsgrupper. Denne stillingen vil være tilknyttet IKMs forskningsgruppe Pediatrisk infeksjonsgruppe.

Institutt for klinisk medisin (IKM) har ca. 330 ansatte i hoved- og bistillinger. Forskere ved IKM er organisert i 20 forskningsgrupper og forskningen er vinklet mot translasjonsforskning med klinisk forsking som utgangspunkt. IKM har 29 fagenheter med ansvar for undervisning i kliniske fag ved legeutdanningen, masterutdanning i telemedisin og e-helse og ernæringsstudiet, og er i tillegg delaktig i klinisk undervisning ved flere av fakultetets øvrige studieprogrammer.

Pediatrisk forskningsgruppe omfatter universitetsansatte og andre forskere som har tilknytning til Barne- og ungdomsavdelingen og Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUK, UNN), i tillegg til de med rene universitetsstillinger knyttet til Pediatrisk forskningslaboratorium på MH.

Forskningsområder:

  • Prematurprosjektet intervensjon
  • Infeksjoner
  • Kreft
  • Revmatologi
  • Psykiske lidelser

Arbeidsoppgaver

Den som tilsettes skal bidra til daglig drift av Pediatrisk forskningsgruppe (infeksjon) sitt forskningslaboratorium som er samlokalisert med Forskningsgruppe for vert mikrobeinteraksjoner (HMI). Arbeidsoppgavene følger UiT sine retningslinjer, herunder ansvar for helse miljø og sikkerhet (HMS), stoffkartotek, kvalitetssikring og vedlikehold av instrumenter og utstyr.

Forskningsaktiviteten ved Pediatrisk forskningsgruppe (infeksjon) omfatter forskning på vert -mikrobe interaksjoner. Vi jobber med basal og translasjons forskning knyttet opp til infeksjoner og sykdom hos barn og nyfødte. Forskningsgruppen består av to professorer, to førsteamanuenser en Post Doc, tre PhD studenter og medisin forskerlinjestudenter. En viktig del av stillingen vil være å bistå med praktisk laboratoriearbeid til de ulike forskningsprosjektene.

Det benyttes både generelle mikrobiologisk metoder, samt molekylære metoder for å studere sykdomspatogenese. Sentrale arbeidsoppgaver vil bestå av generelle mikrobiologiske metoder, opparbeiding av prøver til protein og DNA analyser ved bruk av et bredt spekter av molekylærbiologiske metoder samt jobbing med cellekulturer og dyremodeller.

Kvalifikasjoner

For stillingen kreves minimum bachelor, ingeniørutdannelse eller annen universitetsutdannelse i laboratoriemedisinske fag. Mastergrads-/sivilingeniørutdanning i relevante fag vil være en fordel. I tillegg kreves det relevant erfaring.

Erfaring fra arbeid i mikrobiologisk forskningslaboratorium vektlegges. Videre vektlegges erfaring med celledyrking, dyremodeller, molekylærbiologiske metoder, inkludert rekombinant DNA teknologi og protein analyser.

Søkere må være serviceinnstilt, strukturert, nøyaktig og kunne arbeide selvstendig. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, samt personlig egnethet tillegges stor vekt.

Søkeren må beherske norsk eller et annet skandinavisk språk i tillegg til engelsk.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Gode velferdsordninger
  • Gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Stilling som avdelingsingeniør lønnes etter statens regulativ kode 1085. For spesielt kvalifiserte søkere vil tilsetting som overingeniør vurderes. Stilling som overingeniør lønnes etter statens regulativ kode 1087.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknaden

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter for alle grader
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Kontakt

For nærmere opplysning om stillingen kan du kontakte:

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og personer som har stått utanfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).

UiT er legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS