Stilling:

Førsteamanuensis i samfunnsernæring

Søknadsfrist: 31.10.18

OsloMet

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv.


Fakultet for helsevitenskap tilbyr høyere utdanning innen helsefag og har også forsknings- og utviklingsaktiviteter innen fagområdet. Fakultetet har rundt 6000 studenter og om lag 600 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller og Sandvika i Akershus.

Instituttet er tilknyttet Fakultet for helsevitenskap og har omlag 3000 studenter og 250 tilsatte. Instituttet har virksomhet på Kjeller, i Pilestredet og i Sandvika.

Det er et ledig vikariat ved bachelor- og masterutdanningen i samfunnsernæring ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid. Vikaren ansattes for ett år.

Vikaren skal bidra til å styrke utdanningskvalitet og forskning, og må derfor være ambisiøs på studentenes vegne samt nysgjerrig og interessert i kollegaers arbeid.

Studentaktiviserende læring er et viktig satsningsområde ved universitetet. OsloMet ønsker å øke bruken av digitale læringsveier og vi søker en person som ikke er redd for å gi seg i kast med utviklingsoppgaver innen digitalisering og studentaktiviserende læring, eksempelvis peer-instructions/flipped classroom.

Grunnet udekket undervisning og veiledning må søkere ha evne og vilje til å bevege seg ut over sine kjernekompetanser og om nødvendig lese seg opp for å kunne undervise på nye områder. Den som ansettes skal kunne delta i undervisnings- og eksamensarbeid på alle nivå, og påta seg administrative oppgaver etter gjeldende bestemmelser.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å

  • undervise på bachelor- og masterstudiet i samfunnsernæring
  • utvikle studentaktive læringsformer
  • forske og delta i forskningsgruppe

Vi søker deg som har

  • ph.d. -grad innen ernæring/samfunnsernæring
  • erfaring med undervisning og veiledning fra høgskole- og universitetsnivå, herunder erfaring med studentaktiviserende undervisning
  • gode engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Det er en fordel at du har

  • gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
  • dokumentert pedagogisk utdanning og erfaring
  • erfaring med online studier og digitalisering av utdanning
  • kjennskap til Canvas
  • kjennskap til bachelor- og masterprogrammet i samfunnsernæring

Generelle kriterier for ansettelse i stilling som førsteamanuensis fremgår av Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger.

Dersom det ikke melder seg kvalifiserte søkere på førstestillingsnivå, kan vi vurdere søkere på master/lektornivå.

OsloMet gjennomfører prøving av pedagogiske kvalifikasjoner i forbindelse med intervju.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

  • Norges tredje største og mest urbane universitet
  • muligheter for faglig utvikling
  • gode velferdsordninger

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

  • Studieleder, Asgeir Brevik, tlf 67 23 65 20, asgeir.brevik@oslomet.no

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, stillingskode 1011, førsteamanuensis, kr. 524 200 – 682 200 per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst på siden «Logg inn og søk stillingen».

Innen søknadsfristen må du sammen med søknaden laste opp følgende dokumenter:

  • CV, attester og alle sider av vitnemål
  • liste over vitenskapelig arbeider

Du må laste opp alle disse dokumentene. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Søknadsfrist: 31.10.18

Ref: 18/10075

Logg inn og søk stillingen

Powered by Labrador CMS