Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Frontendutvikler i nettskjema.no

Søknadsfrist: 14.05.2021

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) er et godt og spennende sted å jobbe, og vi legger stor vekt på at de tilsatte skal ha utfordrende og lærerike oppgaver som gir gode muligheter for faglig utvikling. Oppdraget vårt er samfunnsnytte, nyskapning og effektive tjenester. Som den sentrale delen av IT-virksomheten på UiO, skal vi utvikle og levere de beste tjenestene til studenter, som stiller høye krav til digitalitet, og til forskere og undervisere som er blant de fremste i landet.


Fra stabilt nett og gode lagringstjenester til HPC-tjenester for partikkelakseleratoren i CERN og genforskning for framtidens legemidler, ligger USIT helt i teten som leverandør både til UiO og andre i innenfor forskning og UH-sektoren. USIT er et av landets største IT-faglige miljøer med i overkant av 200 fast ansatte og en omsetning på mer enn 260 millioner kroner.

Ønsker du å jobbe med Norges mest brukte løsning for datainnsamling?

Om stillingen

Ved Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) er det ledig stilling som overingeniør i Gruppe for utvikling og forvaltning av webapplikasjoner.

Stillingen er frontendutvikling i tjenesten nettskjema.no.

Som utvikler i Webseksjonen blir du en del av større miljø bestående av interaksjonsdesignere, sikkerhetseksperter, grafiske designere, prosjektledere og utviklere. Vi jobber i et OpenSource miljø og applikasjoner er skrevet i Java og React med Next.js

Vi er et DevOps miljø der vi forventer at alle utviklere har god kjennskap til alt fra behovskartlegging til produksjon av endelig løsning.

Du vil jobbe i et kreativt og sterkt fagmiljø med fokus på å levere stabile IT-systemer av høy kvalitet og gode brukeropplevelser. Er du rette personen vil det blir gitt både gode muligheter for faglig utvikling og faglig utfoldelse.

Krav til søker

 • Arbeidserfaring med frontendutvikling i webapplikasjoner
 • Arbeidsrfaring med utvikling i React og Next.js
 • Inngående kunnskap om universell utforming
 • Erfaring med utvikling av responsivt design
 • Erfaring med bruk av Open source-rammeverk

Som person har du:

 • Service- og løsningsorientert holdning
 • Evne til å lede et arbeid og til å arbeide selvstendig
 • Evne til å arbeide strukturert
 • Gode samarbeidsevner
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Vi søker etter en person med relevant utdanning på minimum bachelorgradsnivå, men erfaring og kunnskap innenfor fagfeltet kan veie opp for utdanningskravet.

Vi tilbyr

 • En arbeidsplass med flere spennende brukermiljøer innen forskning og utdanning
 • Tekniske løsninger som både har størrelse, bredde og siste nytt innenfor teknologi
 • Lønn som overingeniør kode 1087 fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 555 800 og kr 608 200, avhengig av erfaring og kompetanse
 • Gode velferdsordninger, fleksibel arbeidstid og trening i arbeidstiden
 • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

 • Søknadsbrev
 • CV
 • Vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad med vedlegg må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Evt. ved lederstilling med mindre enn 40 % kvinneandel: Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS