LEDIG STILLING VED OSLOMET

Studentmentor ved Tilretteleggingstjenesten

Søknadsfrist: 31.08.2021

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Ønsker du å gjøre en forskjell og bidra med faglig støtte til studenter med spesielle behov?

Studentenes faglige og sosiale studiesituasjon har i stor grad blitt påvirket av pandemien. Det meste av undervisningen har i lang tid vært digital og campus tidvis stengt. Fakulteter og enheter ansetter nå studenter som en del av Kunnskapsdepartementets tiltakspakke for studenter (Studentpakken).

Tilretteleggingstjenesten ønsker å rekruttere mentorer som kan støtte studenter med spesielle behov i et omfang av 4 - 8 timer pr. uke. Vi ønsker derfor mentorer fra forskjellige type utdanninger. Mentorer og studenter vil bli matchet med hverandre.

Dine oppgaver vil i hovedsak være

Studentmentoren skal planlegge og igangsette aktiviteter for faglig oppfølging av studenter med spesielle behov. I noen tilfelle kan støtten være av praktisk art.

Vi ønsker deg som har følgende kvalifikasjoner og egenskaper

  • du må være en registrert student når du søker og i perioden stillingen varer
  • du har gode kommunikasjonsevner
  • personlig egnethet
  • gode faglige kvalifikasjoner/resultater fra studiet

Vi gjør oppmerksom på at du som studentassisten ved OsloMet ikke kan ha kontrakter med universitet som til sammen overstiger 37,5 stillingsprosent, tilsvarende 15 timer i uken i gjennomsnitt.

Vi kan tilby deg

  • fast lønn i henhold til angitte timer og arbeidsperiode i lønnstrinn 29 (174,4 per time)
  • opplæringspakke for studentassistenter ved OsloMet
  • mulighet til å gjøre en viktig forskjell for dine medstudenter
  • mulighet for faglig utvikling og relevant erfaring
  • mulighet for å samarbeide med andre studenter og fakultetets ansatte

For å søke må du laste opp kopi av gyldig studentbevis, og en kort søknadstekst på max 300 ord som vedlegg i rekrutteringssystemet. Søknad må være på norsk, engelsk eller et annet skandinavisk språk.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon kan du kontakte:

Rådgiver på Seksjon for karriere, internasjonalisering og studentliv, Inger-Helen Olsen på e-post: ingerhel@oslomet.no i perioden 02.-10.08.2021

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk i OsloMet rekrutteringssystem.

Søknadsfrist: 31. august 2021

Referansenummer: 21/06347

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS